2777
2789
عنوان

بیایید بازی 😍😍😍

467 بازدید | 134 پست

خب بازیش اینطوریه که من چند تا اسم میگم همین طوری شانسی بعد شما اولین چیزی که با اومدن اون اسم میاد تو ذهنتون میگید در مورد اون اسمی که میگم😍🥰

در مورد شخصیتی که از اون اسم تو ذهنتونه

مثلا زینب:زینب ها به نظر من مهربون و مظلوم هستن شما هم همین طور در مورد اون اسمی که میگم چیزی که تو ذهنتون از اون اسم بگید

اصلا هم قصد توهین به هیچ اسمی رو نداریم🥰🥰

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسم اول سارا بگید

شیطونک 😂

هرکی با من درافتاد.                                                   اتفاق خاصی نیوفتاد😐          نمیدونم چرا من همیشه تو خونه سینه خیز حرکت میکنم ولی هی میگن سره پایی ی چایی بریز.  سرپایی کنترلو بده سرپایی بمیر.  سرپایی   استغفرالله 😐 نمیدونم چرا واقعا نمیدونم.    شما فهمیدین بهم بگین 😍😐. مرسی   میگن تو بهشت اصن شنبه وجود نداره    وقتی بیدار میشی ی فرشته خوشگل میاد نازت میکنه میگه بخواد عزیزم جمعس😂
اسم اول سارا بگید

قرتی

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست.