2777
2789
عنوان

سلام خانوما

133 بازدید | 31 پست

تورو خدا بگین شما خم شیردهی ریزش مو داشتین جلو سرتون خالی شده بود یا فقط من اینطوریم هر کاری مبکنم درنمیاد دکتر قرص زینک هیرویت امپول چرا اینطوری شدم عصبی شدم استرس دارم بخاطر موهام افسرده سدم قرصای اعصاب مصرف میکنم بچم رو میزنم چرا اینجوری شدم 

کاملا طبیعیه عزیزم چرا غصه میخوری الکی

همه همینن

من الان دوماهه بچم و از شیر گرفتم‌تازه امروز رفتم دکتر برای موهام

تو‌دوران شیردهی همه ریزش و‌دارن 

از شیر بگیری درست میشه خیالت راحت

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاملا طبیعیه عزیزم چرا غصه میخوری الکی همه همینن من الان دوماهه بچم و از شیر گرفتم‌تازه امروز رفتم ...

خانوم تورو خدا بیا بهم بگو الان ریزست کم شده حجم موهات کم شده من که دیگه عصبی شدم رفت از خدا نیخوام یا موهام رو برگردونه یا منو بکشه راحت بشم 

واقعا موهات کم حجم نشده یا جلوش خالی بشه 

چرا دیگه کلی کم حجم شده برای همین امروز رفتم دکتر

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

دکتر چی داد

ولی طبیعیه نگران نباش اصلا

آزمایش داد گفت فک کنم از کمخونی و کمبود ویتامین دی ه

محلول داد برای کف سر

۶تا آمپول تزریقی تقویتی

زینک پلاس

خانوم تورو خدا بیا بهم بگو الان ریزست کم شده حجم موهات کم شده من که دیگه عصبی شدم رفت از خدا نیخوام ...

اصلا نگران نباش عزیزم 

خیالت راحت بعد اتمام دوره شیردهی هم ریزشت قطع میشه هم موها درمیاد

منم از وقتی بچه مو از شیر گرفتم ریزش موهام یک سوم شد

امروزم بیشتر برای سیاهی زیر چشم رفتم 

موهامم بهش گفتم

خب چی گفت موهات رو کجای سرت خالی شده 

چندبار کشید موهام و گفت خیلی ریزش نداری

گفتم الان که از شیر گرفتم بچمو کمتر شده ولی قسمت گیج گاهم خیلی کم حجم شده که دارو و آزمایش داد

چندبار کشید موهام و گفت خیلی ریزش نداری گفتم الان که از شیر گرفتم بچمو کمتر شده ولی قسمت گیج گاهم خ ...

الان چند ماهه از سیر جداش کردی برای من هم گیج گاه سمت چپم خالی شده موهات رو کوتاه کردی یا بلند یه مقدار فرق سرم هم خالی شده 

الان چند ماهه از سیر جداش کردی برای من هم گیج گاه سمت چپم خالی شده موهات رو کوتاه کردی یا بلند یه مق ...

الان دوماهه از شیر گرفتمش

سه ماه پیشم موهام و کوتاه کردم یه دور 

الان تا وسط کمرمه ولی قسمت گیجگاهم هردو طرف خیلی کم حجم شده 

الان دوماهه از شیر گرفتمش سه ماه پیشم موهام و کوتاه کردم یه دور  الان تا وسط کمرمه ولی قسمت گ ...

سه ماه پیش موهات رو کوتاه کردی الان رسیده به کمرت در جه حد کوتاه کردی