2777
2789
عنوان

درخواست دوستی

176 بازدید | 10 پست

دوستان سلام  به همگی. یه سوال خواستم ازتون بپرسم چند وقت پیشا یه بنده خدایی به من پیشنهاد دوستی داد و  ایشون با اینکه منو از نزدیک حتی ندیده همش اصرار که اره ما مناسب همیم و بیا باهم باشیم و.... .من با توجه به شناخت دور و البته نه کامل  که ازش داشتم جواب رد دادم  . وقتی که این  طرف جواب رد که شنید خیلی قاط زد شروع کرد به بی احترامی به من و خلاصه به روش  نه چندان خوب   سعی در قانع کردن من .‌اخرش دید که نمیشه گفت من  دیگه کاری باهات ندارم و به جهنم و تو  باید...... . ولی  خیلی پیگیر بود بعد این حرفش  همش پیام میداد صبح  بخیر می‌گفت ، ظهر به خیر می‌گفت و من محل نمیدادم . تا اینکه یه توهین کرد  و من فقط گفتم   خیلی بی ادبی .    که بعدش دوباره  گفت بی جنبه ایی و .... . از اونجایی که  به خاطر  یه سری مسایل(نه احساسی) نمی‌تونستم بلاکش کنم صرفا  بی محل بودم. بعد اونم من واقعا از روی بی حواسی. یه وضعیت گذاشتم که ایشون دوباره اومدن تحقیر  و تعریف کردن که من گفتم اوکی . دیگه پیام نده لطفااااااا.

حالا بهم گفتن که  الان تمام   عکساشو از تلگرام و وات برداشته. یه مدت اینستاشو از  حالت خصوصی برداشت و دوباره خصوصیش کرده. حالا خواستم بپرسم  با توجه به شخصیت بی ثباتی که داره امکانش هست این کار رو به خاطر من کرده باشه؟! و اینکه   این طرف خیلی بی ثباته اگه دوباره برگشت (که احتمالش زیاده) چی کارکنم بجز بلاک کردن که نمیشه. 

واااای این چیه ازش فاصله بگیرخودت بلاکش کن ازهمه جا

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

هی سین بزن جواب نده ولی حتی اگر فحش داد، خودش میره، کافیه بی توجه باشی

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راهی جز بلاک نیس 

شمارتو عوض کن 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
چرا برات مهمه ؟ محل سگ بش نزار ، جواب سلامشم نده

مهم نیست . اما واقعا  معنی این حرکتشو نمی‌فهمم .یعنی اینقدر سخته یکی جواب نه بشنوه. که این حرکات عجیب غریب رو بکنه