yangcim مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 269 عنوان صادقانه بگید 200 بازدید | 24 پست توی زندگی که الان دارید به آرزوهایی که داشتین یا مثلا هدف هایی که داشتین رسیدین یا نه؟ زندگی متاهلی توی راه رسیدن به این هدف یا آرزو بهتون کمک کرده یا مانع رسیدن شما به هدف و آرزوتون شده؟ 1400/10/22 | 21:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 انشالله همتون دلتون خوش و هر چی از خدا میخواین بهتون بده به حق ابولفضل عباس میشه واسه منم دعا کنین به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
nasriiinioon عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 8426 من هدفم همین اول زندگی متاهلی بود ک رسیدم😆خداروشکر درسامو هدفای بابامه ک بهش رسیده😏
آنه___شرلی عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1188 من مجردم ولی به هدف م نرسیدم متاسفانه چ درسی چ عشقی کلا زندگی م انگار گره خورده سلام خانوما❤️میشه برام سوره کوثر بخونین که شر اون مزاحم لعنتی کم شه اگر برام خوندین بهم بگین منم برای حاجت دلتون سوره کوثر بخونم
shadam عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 2173 قرار نیست زندگی طبق خواستمون پیش بره،وقتی مجردی نتونی خودتو بالا بکشی متاهل شدی هم نمیتونی🥰 رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
yangcim مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 269 انشالله همتون دلتون خوش و هر چی از خدا میخواین بهتون بده به حق ابولفضل عباس میشه واسه منم دعا کنین ب ... انشالله گلم بهترین بخت و زندگی نصیبت بشه
blueside عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 2717 من مجردم ولی به هدف م نرسیدم متاسفانه چ درسی چ عشقی کلا زندگی م انگار گره خورده منم اینجوریم سالهاست
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 انشالله گلم بهترین بخت و زندگی نصیبت بشه هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
yangcim مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 269 من مجردم ولی به هدف م نرسیدم متاسفانه چ درسی چ عشقی کلا زندگی م انگار گره خورده انشاالله حل میشه و میرسی
yangcim مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 269 هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل ممنون گلم
راستان1 عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 4356 من خودم قبل ازدواج شاغل بودم درسمم تموم شده بود تو زندگی اجتماعی من تاثیری نداشته ولی از نظر پیشرفت مالی و رضایت از شرایطم شکر خدا راضیم البته توقعاتم هم معقول هست
آنه___شرلی عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1188 انشالله همتون دلتون خوش و هر چی از خدا میخواین بهتون بده به حق ابولفضل عباس میشه واسه منم دعا کنین ب ... عزیزم حاجت روا بشی برا حاجتت سوره توحید خوندم ❤️ سلام خانوما❤️میشه برام سوره کوثر بخونین که شر اون مزاحم لعنتی کم شه اگر برام خوندین بهم بگین منم برای حاجت دلتون سوره کوثر بخونم
yangcim مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 269 منم اینجوریم سالهاست انشاالله حل میشه و به هدفهات میرسی
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 من هدفم همین اول زندگی متاهلی بود ک رسیدم😆خداروشکر درسامو هدفای بابامه ک بهش رسیده😏 خوشبخت شی عزیزم میشه واسه منم دعا کنین به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین