2777
2789
عنوان

لباس چرم عکس

205 بازدید | 17 پست

یه سویشرت چرم با شلوار چرم دیدم خانوما خیلی خوشم اومده بعد اگه بخابم اینارو بیرون بپوشم چجوری بپوشم بافت بپوشم از روش سویشرت رو

الا عکس هاشونو میزارم

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه روز رسانی شما سر زا از دنیا رفت 😒

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

این شلوارش

جذب یا لش ؟ نمیتونم بفهمم 

اگه جذبه با هودی  بلند و پافر 

اگه لشه با دورس و پافر

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

جذب یا لش ؟ نمیتونم بفهمم  اگه جذبه با هودی  بلند و پافر  اگه لشه با دورس و پافر

سویشرت هم نگاه کن مخام شلوار رو بپوشم بعد بافت بلند هاهست ها ازاونا بپوشم با سویشرت

ببین اگه بخوای سویشرت و شلوار و باهم بپوشی زیاد تناسب خوبی نداره معمولا فقط شلوار و با دورس و پافر و چکمه میپوشن  مگه برای یه مهمونی که فقط این دو تا تنت باشه ولی اگه بخوای این دوتا رو ست کنی تنها چیزی که به زهنم میرسه با یه پاور تا بالای زانو ببخشید عزیزم تا حالا سویشرت چرم ندیدم ❤

ببین اگه بخوای سویشرت و شلوار و باهم بپوشی زیاد تناسب خوبی نداره معمولا فقط شلوار و با دورس و پافر و ...

اها مرسی یع خانومی رو دیدم اززیر بافت پوشیدع بود با سویشرت و شلوار چرم با بوت خعلی قشنگ بود خشم اومد