2777
2789

سلام دوستان وقت ب خیر 🌹

یه بیست روزه خانوادکی درگیر سرما خوردگی هستیم 

پسرم ۲ هفته مدرسه نرفت پیش دبستانیه 

اول همسرم گرفته بود بعد ما هم گرفتیم من و۲تا بچم😣 

بچه هام تب شدید یه شب وچهار پنح روز سرفه🥴🥴 

الان خداراشکر بهترن فقط شدیدا اشتها ب غذادارن واصلا سیر نمیشن قبلا اینجور نبودن البته خیلی ضعیف شدند تو این بیست روز 

.همسرم تست کرونا دادمنفی بود امروز من متخصص داخلی رفتم چون شدید خلط گلوداشتم وحالت تهوع گفت امیکرونه 🧐🧐

البته بدون تست گفت 

الان نگرانم نظرتون چیه 

لطفا هر کی هر چی مید ونه  پست بزاره برای همه صلوات می فرستم 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امیکرونه خودمم همینجوري بودم🤦🏻‍♀️

الان خوبید 

نگران کننده است ؟؟؟؟

ما شهر غریبیم شوهرمم راه دور سرکار

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
خدا خودش سلامتی بده انشاالله این روزا هم میگذره

الهی آمین  انشاالله ک روزای آرامش وآسایش ب زودی برسن 

من گلو درد داشتم چند روز در حد شدید نبود ولی بعدش به شدت خلط دارم هیچ علامت دیگه ای نداشتم امیکرون بوده؟

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
والا ماهم ب نوبت گرفتیم  هر نفر دو روز تب شدید گلو درد و عطسه..! فک کنم اومیکرون بود:/ ولی ت ...

الان خوبید خداراشکر 

منم همینجور یک شب تب ولرز داشتم   وتهوع بدی داره 

الان بهترم ولی دکتر نگرانم کرد 

الان خوبید  نگران کننده است ؟؟؟؟ ما شهر غریبیم شوهرمم راه دور سرکار

دروغ چرا

نه خوب نیستم

نمیدونم اما میگن کشنده نیست امیدوارم همینطور باشه

نگران نباش

#Dancer# ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌21 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌      ‌ ‌همیشه در حالِ تغییر💚
 من گلو درد داشتم چند روز در حد شدید نبود ولی بعدش به شدت خلط دارم هیچ علامت دیگه ای نداشتم امی ...

نمدونم والا   من تستم ندادم دکتر کفت تست نشون نمیده 

دارو داد وتقویتی وگفت تقویت کن 

خداروشکر هر چی بود به خیر گذشته دیگه نگران نباش

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
ماام گرفتیم بابا گف امیکرونه نزدیکه ۱ ماهه هنوزم کامل خوب نشدم گلاب ب روت دلپیچه شدید میگیرم تب و لر ...

انشاالله ک زودتر خوب بشین  منم یم روز دلپیچه داشتم یک شب تب ولرز ک داد میزدم   ولی تهوع بدی داره وگوارشم هم ب هم ریخته بود