2777
2789
دقیق نمیدونم ولی ببین این اقا تو استوریاش خیلی دقیق توضیح داده ب حدی ک من کاملا باورم شد https://w ...

من الان نتم تمومه گرفتم میرم ببینم شغل این آقا چیه؟

امضامو بخووون دعوا دوووس دااارم😤🔪اسمم الکیه
من الان نتم تمومه گرفتم میرم ببینم شغل این آقا چیه؟

نمیدونم نمیشناسمش ولی میگه تمام خبرارو پوشش میده استوریاشو ببینی چ چیزایی داره من ک خوندم تاصب نخوابیدم از ترسم حتی فیلم داره از خونه های چینی ها ک همشون قفل و زنجیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اومدم سوال کنم ببینم واقعیت داره یا ن حتی ی کتاب معرفی کرد اسمش...۱۴۰۱ سال سقوط اسراییل...بزن گوگ ...

منم از اینا خیلی زیاد خوندم ب پیشگویی ها نمیشه اعتماد کرد بعدشم این آقا کیه؟ معتبره؟ شاهین صمد پور ک همه قبولش دارن داره استوری میزاره دروغه، این همه ایرانیه مقیم چین پیام میدن میگن زامبی چیه با باسن دارن به ساده لوحی ما می‌خندن بعد ما اینجا گیر چرت و پرت ی عده بیکار هستیم، بعدشم مرگ سفید همین کروناعه ک حدیث از امام هامون هست نیازی ب پیشگویی ی بنده حقیر نداریم

نمیدونم نمیشناسمش ولی میگه تمام خبرارو پوشش میده استوریاشو ببینی چ چیزایی داره من ک خوندم تاصب نخواب ...

چین میگن ب خاطر شورش هس ک اینکار کردن 

امضامو بخووون دعوا دوووس دااارم😤🔪اسمم الکیه