sagdooni مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 40269 عنوان دوز سوم 146 بازدید | 15 پست سلام بچه ها من دیروز رفتم دوز سوم زدم..........فکر کردم اجباری نیست..........بعد خانومه گفت اجباریه...........تازه دوز چهارمم تو راهه عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم 1400/10/22 | 18:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آزگل عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 8992 عههه...منو بگو تازه رافتم دوز اول زدم...شمام سومتونم زدین😃 با خدا می رقصانم ،تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...❣️
sagdooni مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 40269 چی میزدن؟ سینوفارم و برکت عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم
sagdooni مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 40269 عههه...منو بگو تازه رافتم دوز اول زدم...شمام سومتونم زدین😃 با کلی ترس عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم
rouhieh عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 8407 سینوفارم و برکت چیزه، من دو دوز اولمو سینوفارم زدم، میذارن دوز سومم سینوفارم بزنم؟
sagdooni مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 40269 من دوز سومم بزنم دیگه نمیزنم منم همینو گفتم..............گفت چون یسریا نزدن هی جهش پیدا میکنه عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم
sagdooni مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 40269 چیزه، من دو دوز اولمو سینوفارم زدم، میذارن دوز سومم سینوفارم بزنم؟ آره چرا نذارن عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم
nardoon عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 8198 من میترسم سوموبزنم هنوزبعددوماه استخوان دستم دردمیکنه احساس میکنم بی حس شده بعدواکسن یه جوری شده 🌿ࡐܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝߊی ܢ݆ߺࡅ߭ߊܣـ ߊܢܚࡅ߳🌿
آزگل عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 8992 با کلی ترس ترس ک نداره.ولی من هی امروز و فردا میکردم با خدا می رقصانم ،تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...❣️
sagdooni مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 40269 من میترسم سوموبزنم هنوزبعددوماه استخوان دستم دردمیکنه احساس میکنم بی حس شده بعدواکسن یه جوری شده&nbs ... دو ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم
sagdooni مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 40269 ترس ک نداره.ولی من هی امروز و فردا میکردم من با همکارم رفتم عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم
nardoon عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 8198 دو ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اره بخدا بعددز دوم کلااون دستم زودخسته میشه مث اینکه شب تاصبح روش خوابیده باشم 🌿ࡐܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝߊی ܢ݆ߺࡅ߭ߊܣـ ߊܢܚࡅ߳🌿
asal_armin عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 4418 ببخشید اسی دوز دومو چه ماهی زدی که الان دوز سومو زدی؟من دوز دومو ۱۶ آبان زدم.دوز سومو کی باید بزنم؟