2777
2789
عنوان

دوز سوم

145 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من دیروز رفتم دوز سوم زدم..........فکر کردم اجباری نیست..........بعد خانومه گفت اجباریه...........تازه دوز  چهارمم تو راهه

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چی میزدن؟

سینوفارم و برکت

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

عههه...منو بگو تازه رافتم دوز اول زدم...شمام سومتونم زدین😃

با کلی ترس  

من دوز سومم بزنم دیگه نمیزنم

منم همینو گفتم..............گفت چون یسریا نزدن هی جهش پیدا میکنه

چیزه، من دو دوز اولمو سینوفارم زدم، میذارن دوز سومم سینوفارم بزنم؟

آره چرا نذارن

من میترسم سوموبزنم هنوزبعددوماه استخوان دستم دردمیکنه احساس میکنم بی حس شده بعدواکسن یه جوری شده 

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
من میترسم سوموبزنم هنوزبعددوماه استخوان دستم دردمیکنه احساس میکنم بی حس شده بعدواکسن یه جوری شده&nbs ...

دو ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

ترس ک نداره.ولی من هی امروز و فردا میکردم 

من با همکارم رفتم

دو ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟    

اره بخدا بعددز دوم کلااون دستم زودخسته میشه مث اینکه شب تاصبح روش خوابیده باشم

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
2790
2778
2791
2779
2792