2777
2789

باغصه خوردنت اون شاد نمیشه.اگه میخای همخودت وهم اون شاد باشه درست زندگی کن و براش صلوات بفرست

ترسم آخر شوم از هجر رخت دیوانه...یا زنم آتش سوزان به دل و کاشانه...در دلم بار گران است غم دوری تو....مرگ بهتر که شوم باتو دمی بیگانه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

باشه ممنون ولی دلتنگی رو چکار کنم؟ 

اینکه بگم ناراحت نباش ودلتنگ نباش چرت و پرته ولی خب من هروقت دلتنگش میشم توی خلوت خودم باهاش حرف میزنم و میگم بیادشم خیلی برام راحتترمیشه

ترسم آخر شوم از هجر رخت دیوانه...یا زنم آتش سوزان به دل و کاشانه...در دلم بار گران است غم دوری تو....مرگ بهتر که شوم باتو دمی بیگانه
اینکه بگم ناراحت نباش ودلتنگ نباش چرت و پرته ولی خب من هروقت دلتنگش میشم توی خلوت خودم باهاش حرف میز ...

چقدر روزگار نامردیه 

پدرمون ازمون گرفت 

ممنون از راهنمایی هاتون 🌷🌹🌷

چقدر روزگار نامردیه  پدرمون ازمون گرفت  ممنون از راهنمایی هاتون 🌷🌹🌷

دختری که قراربود باهم ازدواج کنیم هم ازمن گرفت

دختری که قراربود باهم ازدواج کنیم هم ازمن گرفت

عه شما پسر هستید فکر کردم دخترید

دختر خوب زیاده بگرد پیدا میشه حتما حکمتی توش بوده، بگرد مطمئن بشو بعد برو خواستگاری شاید خدا پدرتونا گرفته همسر خوب قسمتمون کنه به شرطی که خودتون هم تلاش کنید 

غصه طرفتون نخورید ارزش نداره چون دارم میبینم چقدر دختر خوب زیاده وبالطبع دختر بد هم هست ولی شما بگردید خوبشو انتخاب کنید وبرای زندگیتون واهدافتون تلاش کنید مطمئن باشید خدا بدون نتیجه نمیزاره 

عزیزم روحشون شاد منم هر لحظه ب یاد داداشمم هنوز باور ندارم گاهی درک نمیکنم چطور هنوز نفس میکشم

داداشتون جوون بود؟ خدا رحمتش کنه 

عجب دنیایی هست نباید به هیچی دل خوش کنی خودش آورده وخودش هم هر وقت بخواد میبره همه رهگذریم

عه شما پسر هستید فکر کردم دخترید دختر خوب زیاده بگرد پیدا میشه حتما حکمتی توش بوده، بگرد مطمئن بشو ...

دختری که قرار بود ازدواج کنیم باهم رو کرونا ازم گرفت.چرا میگی ارزش نداره بهش فکرنکن؟

داداشتون جوون بود؟ خدا رحمتش کنه  عجب دنیایی هست نباید به هیچی دل خوش کنی خودش آورده وخودش هم ...

بله عزیزم

خیلی ناگهانی بر اثر حادثه

حتی ازدواج هم نکرده بود

کمرمون شکست

مامان و بابام ک نگم از حال و روزشون

دختری که قرار بود ازدواج کنیم باهم رو کرونا ازم گرفت.چرا میگی ارزش نداره بهش فکرنکن؟

خدا رحمتش کنه فکر کردم دوست بودید 

حتما حکمتی توشه ما که خدا نیستیم از آینده خبر نداریم 

روزش رسیده بود با کرونا فوت نمیشد با یه چیز دیگه در برابر تقدیر نمیشه جنگید فقط صبر 

از خدا بخواه یه نفر دیگه برای شادی روح طرفتون هم خیرات بدهید دیگه چاره ای نیست منم همینطورم بعد از کلی گریه بلند میشم برای اهدافم میجنگم 

بله عزیزم خیلی ناگهانی بر اثر حادثه حتی ازدواج هم نکرده بود کمرمون شکست مامان و بابام ک نگم از ح ...

وای امان از داغ جوان خیلی سخته از خدا براتون صبر مسئلت میکنم 

بیچاره مامان وبابات سعی کن حالشون عوض کنی با گردش چیری چون واقعا اونا دیگه تاوان ما جوونا رو ندارن 

خیلی سخته کاش خدا زین تلخکامی های بی هنگام بس میکرد!

آره واقعا خیلی هر چی بگیم شعاره منم 5ساله پدرم فوت کرده اولش خیلی متوجه نمیشدم ولی هر چی بزرگتر میشم جای خالیشو بیشتر حس میکنم 

الان سه ماهیی یه بار یادش میوفتم اونم خیلی گریه م سی کنم دوباره روال عادی زندگی 

آخ پدرم