خانواده شوهرم بسیار آدم بدی هستن پدرو مادرشوهرم و برا درشوهرم اومدن خونه ما که شهر دیگس،همه کاراشونو میزارم کنار میخوام خیلی مختصر توضیح بدم ،صبح اون روز شوهرم رفت سرکار از شب قبلش پدرشوهرم میگفت شما سیم شارژر منو برداشتین و اینا گذشت صبح مادرشوهرم که خواب بودم میاد اتاقمون شارژر برمیداره میبره میده به پدرشوهرم که تبدیلشو نبرد،بعد اومدتازه بیدارم کرد شارژر چرا خراببه رفتم که درست کنم دست به دست چرخوندن منم گرفتم درست نشد پدرشوهرم از دستم گرفت شکست که شکست به درک،منم برداشتم ازدستشو درستش کردم ،حالا اومدم سفره صبحانه پهن کردم هم چی گذاشتم دارم نونهارو میوردم پدرشوهرم میگه آدم نفهم نفهمه کاریش نمیشه کرد ،دومین بار طی دوبار اومدن به خونم اینو گفت منم گفتم دوباره گفتین کوتاه اومدم بازم میگین چشتون روز بد نبینه سه تایی هرچی که لایق خودشون بود بهم گفتن منم گفتم فقط برین همین اونام رفتن الان جبهه گرفتن خواستم برم بگم نخواستم بگم برین خیلی عصبیم کردین،به شوهرم گفتن اینو نمیخواد بیارین الکی الکی داستان درست کردن برام بچه ها تاپیکای فیلم هست روانیم کردن،فعلا نرم اونجا؟؟
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
به همون خدا برادرشوهر بی ادبم هرچی خواست گفت من نباید چیزی میگفتم ،حقشون بوده هر چی میخوان بگن،برادرشوهرم میگه نفهم خوبه من بودم بدترازاینا بهت میگفتم
خیلی بدن ،برتم دعا کن دو رو ،مظلوم نما ،دروغگو به تمام معنا