2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاسپورت دومینیکا را 6ماهه میشه گرفت، یه منطقه توریستی و با جنگل وساحل زیبا است.

نزدیک فلوریدا آمریکا و بالای ونزوئلا تو منطقه کارائیب هست که اگه یادتون باشه دزدان دریایی با بازی جانی دپ رو در دومینیکا بازی کردن!

هزینه هاش متغیره و بستگی به تعداد اعضا خانواده و سن داره.

معمولا برای بچه های زیر 16 سال ارزانتر است. به فرزند تا 30 سال هم پاسپورت می دن.

ولی هزینه پاسپورت دومینیکا کلا از صد هزار دلار شروع میشه که نرخ هاش متفاوته

نکته جالب اینه که با یک پرونده میشه برای پدر و مادر خودتون و همسر و حتی برادر خواهر هم بگیریم.

با پاسپورت دومینیکا میشه 145 کشور مثل کل اتحادیه اروپا و انگلیس و ژاپن و کره و چین و ... رفت.

اگر خواستید می تونید 21 روزه ویزا بگیرید وبرید که بیشتر پروازها ش با ایرفرانس و لوفت هانزا است 

سلام عزیزانم! 💖

اگر دنبال راهی برای گسترش افق‌های زندگی‌تون هستید، پاسپورت دومینیکا می‌تونه گزینه‌ای عالی باشه. با این پاسپورت، می‌تونید بدون ویزا به بیش از ۱۴۰ کشور سفر کنید، از جمله کشورهای حوزه شنگن، چین، کره جنوبی و سنگاپور. همچنین، امکان درخواست ویزای توریستی ۱۰ ساله برای آمریکا، انگلستان، استرالیا و کانادا رو دارید.

فرآیند دریافت این پاسپورت کمتر از ۶ ماه طول می‌کشه و نیازی به حضور فیزیکی در دومینیکا ندارید. این یعنی می‌تونید از راه دور، بدون دردسر، تابعیت و پاسپورت این کشور رو دریافت کنید.

در مورد هزینه‌ها، بسته به روش انتخابی‌تون (کمک بلاعوض یا سرمایه‌گذاری در املاک)، مبلغ متفاوتی نیاز هست. برای اطلاعات دقیق‌تر، حتما به سایت شریف تریپ سر بزنید

شریف تریپ نماینده رسمی دولت دومینیکا در ایران هست و تا به امروز بیش از ۶۰۰ پرونده موفق در زمینه دریافت شهروندی دومینیکا داشته. با تیم حرفه‌ای و دلسوزشون، می‌تونید با خیال راحت این مسیر رو طی کنید.

اگر سوالی داشتید یا نیاز به مشاوره دارید، خوشحال می‌شم کمکتون کنم. 😊

با آرزوی موفقیت برای همه شما! 🌟