2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم یه رژیم گیاهخواری و خام خواری بهم دادن واقعاااا سخته گوشتو حالا نمیخوریم میگیم ولی تخم مرغ لبنیات هرچیزی که از سوپر مارکت خریده میشه روغن خیلی سخته خیلییییی 

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
منم یه رژیم گیاهخواری و خام خواری بهم دادن واقعاااا سخته گوشتو حالا نمیخوریم میگیم ولی تخم مرغ لبنیا ...

منم با اینکه ۱سال و ۴ ماهه که گیاهخوارم ولی هنوز وگان نشدم ولی خب خیلی خیلی مصرف لبنیات رو پایین آوردم 

چه غذایی میشه درست کرد اصلا راه نداره واقعا 

راه که داره فقط یه کوچولو پیچیده تره من یه پیج میشناسم تو اینستا محصولات وگن میفروشه الان پیجش رو میزارم

منم با اینکه ۱سال و ۴ ماهه که گیاهخوارم ولی هنوز وگان نشدم ولی خب خیلی خیلی مصرف لبنیات رو پایین آور ...

حالا چه تاثیری داره شما چرا وگان شدید ؟من رفتم پیش یه دکتر سنتی اون بهم رژیم داد و داخل رژیمم تحت هیچ شرایطی جز برنج و میوه های تازه و سبزی کاهو چیزی نیست

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
حالا چه تاثیری داره شما چرا وگان شدید ؟من رفتم پیش یه دکتر سنتی اون بهم رژیم داد و داخل رژیمم تحت هی ...

من که از اولش هم تصمیم داشتم که این کارو کنم هم بخاطر طبیعت و حیوانات هم بخاطر بدن خودم واسه همین با وجود مخالفت و سرکوفت های خانواده و فامیل بازم گیاهخوار موندم و تاثیراتش هم فوققققق العااادهههههه زیااادهههه مثلا من خودم تا قبل از این که گیاهخوار بشم صورتم به لطف غذاهایی که میخوردم پر از جوش بود ولی الان دیگه هیچ اثری از جوشا روی پوستم نیست یا اینکه رشد موهام خیلی بیشتر شد و موهام ریزشش خیلی کمتر شد و منی که هر دفعه موقع پریودیم از درد نمی تونستم صاف بشینم بعد از یکسال دیگه توی پریودیم نیازی به قرص خوردن برای درد ندارم و ... که البته اینا تاثیراتی بود که خودم به وضوح حس کردم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز