2777
2789
عنوان

معده درد

91 بازدید | 18 پست

سلام خانومامن چن ماهه پشتم دردمیکنه بین دوکتف میگن معدته حالاچیکاربایدبکنم خوب بشه چن ماهه دردمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
شاید ریه باشه  تا دکتر نری مشخص نمیشه  گاهی هم سرما هست

ن خداروشکرریه هام نيست بعده کروناسی تی دادم ریه درگیرنبود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس همون معده س  خوده معدت درد نداری ؟

ن خوده معدم دردنمیکنه ولی پشتم وحشتناک دردمیکنه معدمم خالی نمی‌ذارم ولی بازدردمیکنه،امکان داره معده عصبی بشه

ن خوده معدم دردنمیکنه ولی پشتم وحشتناک دردمیکنه معدمم خالی نمی‌ذارم ولی بازدردمیکنه،امکان داره معده ...

اره 

ولی ببین علتهای مختلف داره 

حتما دکتر برو ک انشالله علتش مشخص بشه و خوب بشی 

اعصابت هم سعی کن ریلکس باشی 

پشت کتف چب از قلبم میتونه باشه درد قلبی گاهی ب قسمت داخلی بازوی چب .. فک چب کتف چب میزنه 

گاهی درد قلبی با معده اشتباه میشع و بالعکس یک نوارقلبم بده برو دکتر قرص پنتو پرازول میده اسیده معده ات کم میشه زخم معده داشته باشی خوب میکنه ... معده عصبی از استرس هم هست اگ لازم باشه قرص ارام بخش بهت میده اگ ادم عصبی یا استرسی هست بهش بگو کلا اعصاب رو قلب و معده تاثیر داره 

اره  ولی ببین علتهای مختلف داره  حتما دکتر برو ک انشالله علتش مشخص بشه و خوب بشی  ...

بعده کرونافقط پام تودکتراس کلابدنم بهم ریخته تخمدانم پلی کیستیک شده حالت افسردگی دارم ۲۰روزقرص اعصاب خوردم فایده نکردخلاصه دیگه خسته شدم ازدردکشیدن 

بعده کرونافقط پام تودکتراس کلابدنم بهم ریخته تخمدانم پلی کیستیک شده حالت افسردگی دارم ۲۰روزقرص اعصاب ...

اره متاسفانه عوارض کرونا بعد از خوب شدن هم همراهمونه ولی موقته

منم بعد از کرونا ریزش موی وحشتناک داشتم الان مدتیه خوب شدم 

شمام خوب میشی

پشت کتف چب از قلبم میتونه باشه درد قلبی گاهی ب قسمت داخلی بازوی چب .. فک چب کتف چب میزنه  گاهی ...

۲بارنوارقلب دادم گفتن خوبه تپش قلبم داشتنی ام پرانول میخورم معدمم زخم نیست فقط در میکنه براخودش 

اره متاسفانه عوارض کرونا بعد از خوب شدن هم همراهمونه ولی موقته منم بعد از کرونا ریزش موی وحشتناک دا ...

اوووه منم بعد کرونا داغون شدم عوارض های بعدش هست تا یک مدت باهات کم کم خوب میشه باید فقط صبر کنی خدا فقط خودش مارو از شر این ویروس منحوس نجات بده این چی بود اومد افتااد ب جان همه 😥😐

اوووه منم بعد کرونا داغون شدم عوارض های بعدش هست تا یک مدت باهات کم کم خوب میشه باید فقط صبر کنی خدا ...

اره من کچل شدم یه عالمه مو داشتم 

ولی الان یمدته کلا ریزش مو قطع شده و دکتر گفت برمیگرده 

بازم خداروشکر 

بعضیا شنیدم افسردگی گرفتن 🤦🏿‍♀️

۲بارنوارقلب دادم گفتن خوبه تپش قلبم داشتنی ام پرانول میخورم معدمم زخم نیست فقط در میکنه براخودش  ...

دوتا کتفت از بدخابیدن ممکنه باشه یا مفصلش ملتهب شده ... عوارض بعد کرونا هست من ک تا سه ماه بعد کرونا همیشه یکجام درد میکرد ....اگ ادامه داشت یک ام ارای بده ارتروز گردن و دیسک اینا نباشه 

اره متاسفانه عوارض کرونا بعد از خوب شدن هم همراهمونه ولی موقته منم بعد از کرونا ریزش موی وحشتناک دا ...

اره واقعاایشالاکه هیچکس کرونانگیره،برای من هم دعاکن مهربون بچم کوچیکه کم حوصله شدم....

دوتا کتفت از بدخابیدن ممکنه باشه یا مفصلش ملتهب شده ... عوارض بعد کرونا هست من ک تا سه ماه بعد کرونا ...

الان چن ماهه دردمیکنه برامن۴ماهه الآن