2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

252 بازدید | 28 پست

دخترا کدومتون زایمان طبیعی کردین؟؟راضی هستین از این که طبیعی زایمان کردین؟؟؟

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

۲تا بله خیلی خیلی زیاد مخصوصا که دومی واقعا مثل اب خوردن بود برام . تقرییا ۴۰روزه زایمان کردم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من دوتا  تا حدودی راضیم

منم یدونه .ولی نمیدونم بعد از هشت سال تازه احساس ندامت و پشیمانی میکنم😁

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم
من دوسه ساعت درد طبیعی کشیدم بعد سزارین شدم  نه اصلا خوب نیست طبیعی ،،،راضی بودم بمیرم ولی ...

اره خیلی دردش وحشتناکه

۲تا بله خیلی خیلی زیاد مخصوصا که دومی واقعا مثل اب خوردن بود برام . تقرییا ۴۰روزه زایمان کردم

خدا سلامتی بده بهت .😘😘

خدا سلامتی بده بهت .😘😘

قربونت

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
دوتا زایمان کردم اولی خوب بود دومی فاجعه تا مرگ پیش رفتم به نظرم ادم  سزارین بره بهتره  بع ...

منم تازه به این نتیجه رسیدم که باید سزارین میکردم