2777
2789
عنوان

کودک بیش فعال

239 بازدید | 4 پست

سلام دوستانی که بچه بیش فعال دارن من علاعم پسرم رو میگم میشه لطف کنید بگید که میتونه باشه میدونم نظر رو باید دکتر بگه ولی میخام از تجربیات هم استفاده کنم.حدود ۴سالشه کلامش الان کم کم داره کامل میشه،خونه خودمون میشینه کارتون میبینه تا حدود۳ساعت،ارومه تقریبا ولی میره خونه دوتا پدربزرگاش بدو بدو خرابکاری به وسایلشون دست میزنه ولی اهل دعوا پرخاشگری نیست هر وسیله یا اسباب بازی بخاد باید حتما بهش بدی شده ده ساعت هم گریه کنه ولی خیلی اجتماعی هست بازی میکنه با بچها 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه طبیعیه،اکثر بچه ها همینن🙂

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
چکار کنم بنظرتون اسباب بازی دیگران نخاد

یه مدت خودم دخترمو عادت داده بودم هرچیزی میخواست خیلی گریه میکرد. بردمش مشاوره ازش پرسیده بود چیزی رو بخوای چکار میکنی گفته بود گریه کنی مامانت میخره😂😂

دیگه فهمیدم کار خودمه و کم کم درستش کردم