2777
2789
عنوان

هزینه بارداری

86 بازدید | 8 پست

سلام امروز رفته بودم دکتر یه خانومه باردار بود میگف هزینه سزارین ۱۵ میلیونه..میخواستم ببینم تو بیمارستان های دولتی هم زایمان میکنن هزینه اش چقدره؟ خوبه یا حتما ادم باید بره تخصصی و اینکه از صفر تا صد بارداری چقدر هزینه اشه ..

تا الان که هنوز nt نرفتم شده نزدیک 500

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

الان رو نمیدونم ولی من ۱۶ ماه پیش بیمارستان خصوصی سزارین شدم شد ۶۵۰۰

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمارستان دولتی اختیاری سزارین نمیکنن.سزارین اجباری هم هزینه ای نداره..درطول بارداری هم بستگی داره خصوصی بری یا دولتی.حدود شیش هفت تومن ازمایشا و سونوهای روتین میشه

۶ یا ۷ تومن که گفتن به نظرم در کمترین حالت ممکنه که شما همیشه بری جای دولتی و بی کیفت

من فقط سونوی غربالگری دومم ۱ تومن شده. روز اول ازمایش کامل دادم ۹۰۰ شد. هر سری میرم دکتر چون فوق تخصصه ۱۰۰ تومن ویزیت میگیره و دارو که میدونی چقدر گرونه

هر عربالگری هم ازمایش داره و سونو .

یکی از روزنامه ها چند وقت پیش تیتر زده بود بچه ۱۰۰ میلیون تومن خرج داره از وقتی باردار بشی تا بیاریش خونه . بعد توقیف اش کردن چرا گفتی باعث میشه مردم بترسن و بچه نیارن

بیمارستان دولتی من سزارین کردم رایگان بود. البته دستور پزشک میخواد. برای منم دعا کن خدا دوباره بهم ب ...

ایشالا به زودی دوباره نی نی دار میشی فقط عزیزم یه سوال بقیه هزینه ها چی؟سونو و ازمایش ها و اینا؟اونا رو چه کردی؟هر کسی میتونه توی دولتی زایمان کنه؟دستور پزشک برای چی لازمه؟

ایشالا به زودی دوباره نی نی دار میشی فقط عزیزم یه سوال بقیه هزینه ها چی؟سونو و ازمایش ها و اینا؟اونا ...

ممنون عزیزم. بله میتونی بری بیمارستان دولتی اما اونجا طبیعی باید زایمان کنی. مگر اینکه با پزشک هماهنگ کنی بهت نامه بده مثلا بچه بریچ باشه، یا بارداری پ خطر و ای وی اف باشی، یا مثلا چند قلو باشن.بعضی دکتر ها یه پولی میگیرن این نامه رو میدن. بیمه تکمیلی اگه داری میتونی ببینی مراکز طرف قراردادتون کجا هستند.اما کلا برای سونو ها هم میتونی بری بیمارستان دولتی.هذوند همون بیمارستان دولتی بچه منو کشتن. اما میتونی برای بعضی خدمات بری

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام