2777
2789
عنوان

جهاز برون

171 بازدید | 13 پست

رستوران چطوریه.هر وسایلی که طرف عروس خریده رو لیست میکنید قیمت میزنید ؟؟بعد کیا اونو امضا میکنن

مثلا خواهر من ی خونه کوچیک رهن کردن نمیخواد همه وسایلاشو ببره میگه هرموقع خودمون خونه گرفتیم وسایلمو میبرم حالا ما توان لیست اسم همه وسایل و بنویسیم یا ن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هرچیزی ک میدیم با ذکر برندو قیمت میزنیم.حتی طلاهای عروس و سایل دیجیتالی ارزشمندشو.بهش میگن سیاهه جهیزیه..مرد باامضا کردنش موظفه عین وسایلو برای زن نگهداره.دورازجون بعد چندسال قصد جدایی داشتن دختر با سیاهه وسایلشو میبره

ما هرچیزی ک میدیم با ذکر برندو قیمت میزنیم.حتی طلاهای عروس و سایل دیجیتالی ارزشمندشو.بهش میگن سیاهه ...

اره برا مام اینطوریه .شما خودتون وسایل یخچال این چیزا رو میگیرید یا ن.ابجیم میگه شما نگیرید بعدا با شوهرم خودمون میگیریم 

اره برا مام اینطوریه .شما خودتون وسایل یخچال این چیزا رو میگیرید یا ن.ابجیم میگه شما نگیرید بعدا با ...

اره خانواده ی دختر یخچالو فریزرو کابینتارو پر میکنن.مال ما تقریبا تا شیش ماه خرید ندارن عروس و داماد.

ما می نویسیم... البته من اشتباه کردم ننوشتم و یکبار که کا م به جدایی کشید فهمیدم کل جهاز م رو همسرم می تونه ببره ...و حتی تهدیدم شدم...الان برای خواهرم حتما می نویسیم‌  

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

لیست! امضا!!!!!!!😶 ن اصلا همچین رسمایی نداریم. هیچی دیگ. جهاز میبریم میچینیم. همین. الانم که از ...

خدایی نکرده اگه دختر بخواد جدا بشه پس چطور وسایلاشو میگیرع؟

خدایی نکرده اگه دختر بخواد جدا بشه پس چطور وسایلاشو میگیرع؟

نمیدونم. شنیدم که دادگاه میگه باید لیست جاهاز بیارید و اینا

.

اما ما همچین چیزی نداریم.

حالا یا میگذرن از جاهاز.

یا هم که بلخره میرن خونش بار میزنن دیگ.

نمیدونم