2777
2789

سونو قلب هم که برا ۸هفتگی هست اونم از طریق نظریه رمزی میگن درسته اگه سونو داخلی رفتی جنین سمت راست پسر و چپ دختر اگه شکمی رفتی برعکس میشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام اقدامی؟ چند ماه ...چند سالته

من ۳۴😭تو ۳ ماه اقدامم😭😭😭

از کتابفروشی پرسیدند: وضع کسب و کارت چگونه است؟گفت: بسیار بد، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!
منم سه ماه اقدامم...من ۲۵چرا نمیشه آخه ...تو دکتر رفتب

رفتم چند تا آزمایش نوشت ک هزینه شو نداشتم بدم بخدا از ناراحتی و غم زیاد نمیدونم چیکار کنم هر چی میکشیم از بی پولیه . ی سری مولتی ویتامین و اسید فولیک هم داد اما نمیدونم چرا جواب نمیگیرم مشکل کیست هم ندارم

از کتابفروشی پرسیدند: وضع کسب و کارت چگونه است؟گفت: بسیار بد، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!
رفتم چند تا آزمایش نوشت ک هزینه شو نداشتم بدم بخدا از ناراحتی و غم زیاد نمیدونم چیکار کنم هر چی میکش ...

منم همینطور...میگن که تا یکسال طبیعی...من خانواده شوهرم بهم فشار میارن🥺

منم همینطور...میگن که تا یکسال طبیعی...من خانواده شوهرم بهم فشار میارن🥺

ماله منم همش دارن حرف میزنن چون سنمم بالاست . همش میگن باید دوقلو پسر بیاری انگاری دسته منه

لعنت بهشون که فقط استرس میدن...چند وقت ازدواج کردی

خدا لعنتشون کنه .عروسیم آبان امسال بود اما ۳ سال تو عقد بودیم

من سه سال

خدا دامنتو سبز کنه آجی

عزیزم میشه بپرسم شما چند وقت اقدامی

من اقدام نیستم عزیزم همیطوری زارت و زورت بچه ریخت دورم 🤣🤣این تیکر هم برا بارداری دخترمه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹