2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قانون جذب که دروغ ادمای شیاد برای کسب درامد خودشونه

من خودم‌انجام دادم و راضی بودم 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)

قبلا(منظورم خیلی قبل نیست😂نهایت یه سال و خورده ای پیش) خیلیییی به انرژی مثبت و فرکانس ها و قانون جذب و خلاصه این داستانا باور داشتم..یکم زیادی..

و الان نظرم اینه که، وقت هدر دادن محض هست..نمیگم دروغه، هنوزم به انرژی مثبت باور دارم..چیزی نیست که آدم بخواد انکارش کنه ولی قانون جذب.. 

اینکه بخوام با فکر کردن و این حرفا، به یه چیز برسم، فقط الکی فکرمو درگیر میکنه و یه جورایی مانع عه..فقط یه مدت آدمو سرگرم میکنه، انرژی و انگیزه میده، بعد از یه مدت به خودت میای میبینی هیچ اتفاقی نیفتاده.. 

برای من که اینجور بود! 

واسه همین دور این داستانارو خط کشیدم و از ساده ترین راه ها سعی میکنم به چیزی که میخوام برسم:) 

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
دوره کی رو شرکت کردی؟

از طریق گوگل کارهایی که برای قانون جذب نوشته بود انجام دادم 

دوره ای شرکت نکردم 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)