2777
2789
عنوان

این داروها تو بارداری مضره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگیااااااا.زنگ میزنم میپرسم مرسی عشقممممم

چه جالب تاریخ زایمانمونم یکیع😊شمام طبیعی زایمان میکنی یا سزارین؟

درست و غلط رو میشه از هم تشخیص داد مشکل اینه که غلط جذاب ترع
من ی عفونت کوچیک داشتم مترونیدازول دکتر داد استفاده کردم  ولی عفونت دندانی نبود واسه من من هم ...

ینی از اخرین قرصی ک خوردی ده روز نگذشته بود ک خون رو ذخیره کردن!؟من از همین میترسم زایمانم بیوفته جلو ذخیره نکنن

یعنی قسطی ۲۵۰ تومن میدین؟

نه هزینه ازمایشا اولیه و خونگیری و ارسال ب تهران میشه ۵تومن.سالی ۲۵۰میدی برا هزینه فریز کردن خون تو بانک.تا سی سالم نگه میدارن

ینی از اخرین قرصی ک خوردی ده روز نگذشته بود ک خون رو ذخیره کردن!؟من از همین میترسم زایمانم بیوفته جل ...

بخدا یادم نیست ولی همون یکی دو هفته آخر خوردم

اصلا هیچی هم نگفته بودن بهم ک نباید بخوری 

ببخشید بچه ها من کنجکاو شدم ذخیره بند ناف چیه؟برای چکاری انجام میشه؟

لحظه زایمان خون داخل بندنافو با سرنگ میگیرن ذخیره میکنن چون سلول بنیادیه قابلیت تغییر شکل ب هر نوع سلولی رو داره.و هشتاد نوع بیماری تقریبا ناج رو درمان میکنه.مثلا بیمار قطع نخاع رو سر پا میکنه.برا خودش و اقوام درجه یک قابل لستفادس دور از جونشون

نه هزینه ازمایشا اولیه و خونگیری و ارسال ب تهران میشه ۵تومن.سالی ۲۵۰میدی برا هزینه فریز کردن خون تو ...

مرسی جواب دادی .عالیه اگه اینجوری من فکر کردم ۴۰ میلیون باید بدیم .

بخدا یادم نیست ولی همون یکی دو هفته آخر خوردم اصلا هیچی هم نگفته بودن بهم ک نباید بخوری 

ینی ممکنه منو سونده باشه؟تا الان بیست تا گواهی عدم عفونت واژن ادرار مقعد معده روده و همه چی بردم براشون لنتی سر این دندونم شده دردسر.ب دندونای شماهم گیر دادن؟

لحظه زایمان خون داخل بندنافو با سرنگ میگیرن ذخیره میکنن چون سلول بنیادیه قابلیت تغییر شکل ب هر نوع س ...

چه جالب

درست و غلط رو میشه از هم تشخیص داد مشکل اینه که غلط جذاب ترع
مرسی جواب دادی .عالیه اگه اینجوری من فکر کردم ۴۰ میلیون باید بدیم .

ن خیلی ارزونه تازه هزینه اولیه رو هم بخوای اقساطی میکنن برات...توروخدا دعا کن منم بتونم ذخیرش کنم دعا کنننن

ینی ممکنه منو سونده باشه؟تا الان بیست تا گواهی عدم عفونت واژن ادرار مقعد معده روده و همه چی بردم برا ...

واااا 

نه ب من اصلا هیچ گیری ندادن 

فقط تو فرما ی سری موارد بود ک نوشته بود اینارو نباید داشته باشین مثل زگیل تناسلی نداشتن حیوان خانگی و ی سری چیزای دیگه ک من نداشتم

ولی از دندون چیزی نگفتن 

واااا  نه ب من اصلا هیچ گیری ندادن  فقط تو فرما ی سری موارد بود ک نوشته بود اینارو نباید ...

د همین رو بگو.تو فرمش یه کلمه هم از عفونت دندانی نگفته سر منه بدبخت باید سالمه سالم باشم هوففف.منم همه دندونام از دم خراب.توروخدا دعا کن بتونم ذخیره کنم توروخداااا