2777
2789

نکن

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام برم سرکار

اما یه کار خفن و‌پولساز

میخوام دعا بگیرم

به نظرتون جواب میده؟؟

در حالی که خودم لیسانس روانشناسی دارم

اما میخوام دکتر پوست بشم

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد

کار درستی نیست .دنبال اینجور دعاها نرو بخدا سنگینی میاره تو زندگیت.اکثر دعا نویسا اینجور دعا ها رو با توسل به شیاطین و اجنه کافر انجام میدن و هزار تا کار کثیف مثل توهین به مقدسات براشون انجام میدن که کارشون رو راه بندازن. پای این موجودات پلید رو تو زندگیت باز میکنی.

تازه هم موقتیه.

وقتی دنبال دعا نویس میری یعنی از خدا قطع امید کردی و به غیر خدا امید بستی دنبال راههای دیگه باش.

مثلا متوسل شو به ائمه نذر و نیاز کن

.
من میخوام برم سرکار اما یه کار خفن و‌پولساز میخوام دعا بگیرم به نظرتون جواب میده؟؟ در حالی که خو ...

برای استخدام شدن سوره یوسف خیلی مجربه. 

یا از روش بنویس یا اگر وقت نداری کپی کن بذار بنداز گردنت برو دنبال کار ،برات پیدا میشه .

.