2777
2789

خب پیرو امضات اول بگم ک پاشو برو درستو بخون😂

بقیش هم ک از الان انقدر خودتو درگیر نکن کتاب خودت رو بجو هر امتحانی که داری بخون ، و مطمئن باش روزی برای ۴ زنگ و ساعت فردا که کلاس داری درس بخونی کافیه ، تازه اگه وقت کنی به همش برسی

هدفت رو مشخص کن اینکه اصلا چرا اومدی انسانی بقیش کتاب خودتو بجو و تمام کار خاصی نمیخواد بکنی که

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   

روزی ۵ ساعت 

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پیرو امضات اول بگم ک پاشو برو درستو بخون😂 بقیش هم ک از الان انقدر خودتو درگیر نکن کتاب خودت رو ...

عررررر ممنونم الان میرم😂💓

ممنون بانو😘

واسه محکم کاری کتاب تستای دهمو خریدم😅

هدف هم که مشخص کردم🙃

فقط مونده تنبلی رو بزارم کنارو اراده کنم😂😎

عررررر ممنونم الان میرم😂💓 ممنون بانو😘 واسه محکم کاری کتاب تستای دهمو خریدم😅 هدف هم که مشخص کر ...

خب دیگه مشکلی نیست که ، من خودم همسن تو بودم همون کتاب میخوندم ولی دیگه جوییدنی😁رتبه برتر کنکور هم شدم...از اولش هم ضریب تجربی و ریاضیم از لنسانی بالاتر بود ولی هدفم مشخص بود از اول عاشق وکالت بودم بهشم رسیدم 🙌تلاش تلاش تلاش موفق باشی🌹

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
خب دیگه مشکلی نیست که ، من خودم همسن تو بودم همون کتاب میخوندم ولی دیگه جوییدنی😁رتبه برتر کنکور هم ...

ماشالا ماشالا چه دختر پر تلاشی😍👏🏻💓

خداروشکر که رسیدی به هدفت😘💞

ایشالا زندگیت پر از این لحظات ناب و لذت بخش باشه🤪😍💕

ماشالا ماشالا چه دختر پر تلاشی😍👏🏻💓 خداروشکر که رسیدی به هدفت😘💞 ایشالا زندگیت پر از این لحظات ...

مرسی عزیزم😁🌹آره دیگه یه مدت تلاش میکنی بعدا ثمره‌شو میبینی الان من خیلی ساله دیگه درس نمیخونم زدم تو کار زندگی و... کلا وقت خودش هرکاری کنی به نفعته

مرسی عزیزم😁🌹آره دیگه یه مدت تلاش میکنی بعدا ثمره‌شو میبینی الان من خیلی ساله دیگه درس نمیخونم زدم ...

بله درسته حرفتون :)💕

ایشالا تو زندگیتون هر روز موفق تر از دیروز باشین😍💞