2777
2789
چون روزا تحرک ندارین. شام دیر میخورین. طی یکی دوماه هرشب یه ربع زودتر بخواب. یه شب خوابت نرفت قبحسم ...

بله واقعا تحرک ندارم ولی شام زود میخورم

هروقت خوابم درست میشه بعدش یه اتفاقی میوفته دوباره خوابم به هم میریزه🤦🏻‍♀️

بله واقعا تحرک ندارم ولی شام زود میخورم هروقت خوابم درست میشه بعدش یه اتفاقی میوفته دوباره خوابم به ...

خواب بین ده شب تا 3 نصفه شب خیلی خیلی خیلی واسه سالم بودن مهمه. تمام تلاشتو کن. من همیشه زود میخوابم. اکثرا این موقعها بیدار میشم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینموقع بیدار میشی ظهرا خوابت نمیگیره؟

همیشه سر ظهر یه چرت 20 دقیقه میزنم باز اوکی میشم. من یه مدت سخت مریص شدم. من خیلی مطالعه کردم. دیدم خواب زود خیلی مهمه. همینطور خواب طهر. واسه تمرکز حواس فراموشی اینا عالیه.

منم اینجوری بودم یکی از آشتاهام دکتر ریحانه حیدری رو بهم معرفی کرد متخصص اختلال خواب هستن.... بی خوابی رو جدی نمی گرفتم اصلا الان که خوب شدم می فهمم چقدر تاثیر داره تو کار و زندگیم.... خیلی خوب بود یه دستگاه هم داشتن که تو ایران خیلی تک هست ازونم استفاده می کنند