2777
2789
عنوان

کار تو خونه

149 بازدید | 9 پست

سلام سلام سحرگاهتون بخیر بیاین بگین که کیو داشتین که کار در منزل کرده و درآمد خوبی رسیده؟یا چه کاری واسه خانوما درآمدزاس؟ خسته شدم از بیکاری، و بگین چه کار در منزلی بوده که انجام دادن و به درآمد رسیدن مرسی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آبجیم واسه جشنواره خارزمیشون کیفای چرم درست میکرد ۳۰۰ تومن خرج کرد ۱میلیونو ۵۰۰ درآورد واسش

البته چرم اصل نه چرم ها شبیه فومن

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

به نام خدا

با سلام

ما کارمون فروش محصولات ارایشی با کیفیت و قیمتهای بسیار پایینه چون هدف ما سود کم و فروش بالاست اگر میخوای کسب و کار خودتو داشتی باشی اما سرمایه نداری ؟همکاری در فروش با ما رو از دست ندید فقط کافیه الان یک پیج یا کانال برای فروش بزنید و عکس و فیلم محصولاتمون رو از پیچ یا کانال تلگراممون بردارید و با مقدار سودی که مد نظرتون هست داخل پیچ یا کانالتون بزارید مشتری که پیشت ثبت سفارش کرد بیای پیش ما سفارشش رو انجام بدی تا ما محصول رو به اسم خودت مستقیم برای مشتریت بفرستیم .

با تشکر فراوان و موفقیت بسیار برای شما .

اگر مایل به همکاری هستید به واتساپم پیام بدید 

۰۹۱۹۶۹۸۷۶۹۱