2777
2789
عنوان

خانمها

93 بازدید | 11 پست

دلم میخاد چادری بشم 

بنظرتون سخته البته گاهی اوقات تو بعضی از ایام چادر سر میکنم اما دوس دارم دائمی باشه نمیخام یه مدت سر کنم بعد نکنم خیلی اونجوری بده میخام بدونم کسی بوده مانتویی باشه بعد چادری شده باشه 

خداجونم شکرت واسه همه چی

نه سخت نیست فقط اولش یکم گرمت میشه تو گرما ولی عادت میکنی

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حرف مردم برات مهمه ؟

اصلا مردم مگه میخان چی بگن ؟ 

فقط نمیخام یه مدت سر کنم بعد سختم باشه سر نکنم اونموقع بد هستش 

فقط میخام بدونم سخت نیست منی که ۳۸ سال مانتویی بودم

خداجونم شکرت واسه همه چی

اصلا مردم مگه میخان چی بگن ؟  فقط نمیخام یه مدت سر کنم بعد سختم باشه سر نکنم اونموقع بد هستش&n ...

اگر حرف مردم برات مهم نیست 

پس چیزی ک دوس داری و میدونی درسته انجام بده 

چادر به خانما خیلی میاد 

پس سرت کن حتما

من چادریم هیچم سخت نیست نیتت حیا باشه همه چی برات آسونه.اما اینکه بگی بم نمیاد کسی خوشش ازم نمیاد و. ...

نه بابا اصلا کاری به این ندارم که بهم بیاد یا نیاد 

خیلی دوس دارم چادر رو البته قبلا دوس نداشتم ولی یه مدته خیلی دوس دارم

خداجونم شکرت واسه همه چی

اگر حرف مردم برات مهم نیست  پس چیزی ک دوس داری و میدونی درسته انجام بده  چادر به خانم ...

ان شاءالله 

میدونی از چی میترسم یه مدت سر کنم بعد خسته بشم اونجوری بدم میاد که بعدا نتونم 

خداجونم شکرت واسه همه چی

ببین من خودم چادریم از اولم بودم ولی الان که بچه دارم واقعا سخته یهو میبینی بچه بغلمه یه ور چادرم بازه هی بخودم بدو بیراه میگم که ابروی هر چی چادریه بردم الان ترجیح میدم که مانتو عبایی بپوشم با چادر ولی روم نمیشه