2777
2789
عنوان

جهیزیه

129 بازدید | 15 پست

بچه ها من نامزدم خونه مجردی داشته بخاطر کارش که یه شهر دیگس بعد بعد اینکه خونه رو خریده همه وسایل جدید گرفته براش از فرش و تی وی و تلویزیون تا وسایل برقی کوچیک تقریبا یسال یسال و نیم میشه خریدشون 

بنظرتون جهیزیه بگیرم؟یا برم با همون وسایل زندگی کنم؟ خودش ک استقبال کرد از این موضوع پول جهیزیه رو گفتیم من بدم طلا برا خودم یا سرمایه گذاریش کنم ی جا دیگه مثلا زمین بگیرم یا ماشین برا خودم یا اونم بزاره روش نصف نصف 

خانوادش نمیدونم عکس العملشون چی باشه

خواهرم میگه بعدا طعنه میزنن که جهیزیه نبردی و اینا

من خودمم شاغلم

چیکار کنم بنظرتون بگیرم یا نگیرم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لوازم خونگی رو هر زمانی با بهترین شرایط اقسلطی میشه خرید..بیخیال حرف مردم.ببرین یه جایی سرمایه گذاری کنین بخدا من بودم همین کارو میکردم.چون خونه که میگین وسیله داره خب

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .

منم همسرم داشت نگرفتم بهم پول جهیزیه رو دادن هنوزم دست نزدم بهش

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
به نظر خودت وسایل در شانت و قابل استفاده هستن اگه هستن عوض نکن تو این گرونی 

خب ببین واقعیتش من با این پولم نمیتونم جهیزیه لاکچری بگیرم در همین حد یا دو درجه بهتر میتونم بردارم مثلا نهایتش بگم فرش ها رنگش تیرس رنگ روشن بگیرم یا یخچال دو قلو معمولیو عوض کنم با ساید ایرانی

عزیزم یه روز برو اون خونه چیزایی که میخای بخری و بخر چیزایی باشع که واقعا لازم داشته باشیش 

و باقیشو باهمسرت پولاتونو بزارید روهم ی زمین بخرید نصف ب نام خودت نصف به نام همسرت یا هم ک طلا یا سکع بخر

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ...🪐
مشکلی پیش نیومد؟ خانواده همسرت چیزی نگفتن؟ 

اونا ک نه ماهن خداروشکر

پولشو دارم دیگ کسی نمیتونه چیزی بگه

من عروسیم نگرفتم حال روحی بدی داشتم ب شدت

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
عزیزم یه روز برو اون خونه چیزایی که میخای بخری و بخر چیزایی باشع که واقعا لازم داشته باشیش  و ...

دقیقا نامزدمم همینو میگه 

میگه مثلا من تخت ندارم تخت خوابو بگیریم یا چیزای دیگه ک لازمه فقط اینا رو بگیریم

ولی حرف خواهرم دچار تردیدم کرده

مثال میزنه میگه مثلا دختر فلانی جهیزیه نبرد الان ک الانه و دو تا بچه داره دارن طعنش میزنن

دقیقا نامزدمم همینو میگه  میگه مثلا من تخت ندارم تخت خوابو بگیریم یا چیزای دیگه ک لازمه فقط ای ...

ببین بستگی داره 

خونوادشو چجور شناختی 

اگه خاله زنک نیستن که پشت سرت حرف بزنن یا چیزی بگن 

اشکالی نداره نخر 

ولی اگر که هستن مجبوری دیکه باید بخری

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ...🪐