یه اقایی از من خوشش اومده محل کار . با کاراش و حرفاش هم داره بهم میفهمونه که ازم خوشش میاد . منم چون مستقیم چیزی نگفته خودمو میزنم به اون راه ... حالا سوالم اینه پس چرا من هروقت استوری میذارم نمیبینه؟ ولی واکنش نشون میده ، مثلا دو ساعت بعد استوری های من استوری میذاره ولی نمیبینه استوری هامو ! این کارش یعنی چی؟ اخه هرررر کاری میکنه که بگه من ازت خوشم میاد .
اسی ببخشید میشه واس منم کمک کنید منو همکلاسی یه مدت بودیم که بهم زده شد رابطه مون حالا تو امتحانای مجازی یجا جمع میشیم اونم اومده بود که من از همه کمتر گرفتم تو جمع اونم بیشتر بعد گفتم حیف من کمتر گرفتم کاش بیشتر نمره میگرفتم به روی من مستقیم نگفنت ولی فهمیدم منظورش منم گفت اگه عجله نمیکردین میتونستین نمره بیشتر هم بگیرین این چرا اینجوری میکنه😔
فک کنم از حرصش خواسته بهت تیکه بندازه، میخواستی محل ندی
نمیدونم والا وقتی نمره هارو گذاشتن مثل بچه ها تو جاش تکون میخورد میگفت من زیاد گرفتم اینا،میدونی قضیه ما فرق داره ما باهم صمیمی شدیم بعدش من عاشقش شدم فهمید رفت دوباره برگشت همو دیدیم اونم بهم گفت دوسم داره حتی بغلم کردولی عصر همون روز گفت نمیخواد ادامه ادمه یده گفت همکلاسی ساده بمونیم ،بعد یه سری کارها مگه میشه همکلاسی عادی شد الانم من دوسش دارم ولی واقعا قلبم ازش شکسته من دیگه خیلی عادی باهاش برخورد میکنم یعنی بایدم اینجوری رفتار کنم چون اون یکی دوستامون از این رابطه ما خبر نداشتن
نمیدونم والا وقتی نمره هارو گذاشتن مثل بچه ها تو جاش تکون میخورد میگفت من زیاد گرفتم اینا،میدونی قضی ...
میدونم نمیشه مثل همکلاسی عادی شد ولی حداقل میشه تظاهر کرد .. بهش بی محلی کن خیلی عادی رفتار کن اصلا از خودت ضعف نشون نده . واقعا هم قیدشو بزن . این اقا اصلا ارزش و لیاقت نداره . انقد ادم حسابی ها بیان تو زندگیت که اصلا اینجور پسرای بی ارزش و بی لیاقت رو یادت میره یه روزی تو زندگیت بودن 😉👌