ربطی به بارداری ندارن ..تو اقدام همه همینجورین...علایمم به این سرعت هودشواصلا نشون نمیدن
کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
ربطی به بارداری ندارن ..تو اقدام همه همینجورین...علایمم به این سرعت هودشواصلا نشون نمیدن
اتفاقا به همین سرعت خودشو نشون میده 🤣
من دقیقا یک هفته بعد از تخمک گذاری دل دردهای پریودیم شروع شد، اصلا سابقه نداشت که یک هفته زودتر دل درد پریودیم شروع بشه! همیشه همون روزی که دل دردم شروع میشد پریود میشدم.. چند روز گذشت ولی دردها نتنها بهتر نشد بدترم شد..! خلاصه شک کردم و دو روز قبل از موعد بی بی چکم مثبت شد.
ببین نه به علائم دل ببند نه دلسرد بشو.. من نزدیک ۶ ماه اقدام بودم و هر ماه یه مدل قبل پریودی علامت داشتم ولی همیشه از قبلش بود.. چه ماهی که باردار شدم و چه ماه هایی که باردار نبودم! مثلا یک ماه نوک سینه هام درد می گرفت در حالیکه قبلا نبود! یه ماه ترشحاتم زیاد میشد یه ماه نبود!! فقط ماهی که باردار شدم دل دردهای پریودیم زودتر شروع شد و درد سینه هم که میگن از بغل نشانه پریودیه، برای من دردش از بغل سینه بود و کم کم تا هفته های بالاتر به نوکش رسید!
هیچی...من هیچی نداشتم...الانم ک هفته هفت هستم به اون صورت علایمی ک میگن ندارم شکرخدا...فقظ دو روز پیش دچار یبوست بارداری شدم ک خداروشکر رقع شد..همین
کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
هیچی...الانم ک هفتع هفت هستم ..علامتی به اون صورت ندارم..فقط دوروزی پیش دچار یبوست شدید شدم همین
اتفاقا به همین سرعت خودشو نشون میده 🤣 من دقیقا یک هفته بعد از تخمک گذاری دل دردهای پریودیم شروع شد ...
نمیدونم من ک هیچی نداشتم..ده روز بعد موعدم اونم دکترگف بی بی بزن و بیا وگرنه نمیزدم همونم