۹۸hastiii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 1128 عنوان شراکت 82 بازدید | 5 پست سلام بچه هاشوهرم شریکه با دوستش تو همه کاراشون ومن متنفررررم هیچ وقت هیچ وقت با اینجور کیسا ازدواج نکنید یا شراکت نکنید انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢 1400/10/22 | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۹۸hastiii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 1128 بشدددددددددددت با شراکت مخالفم ینی بشدت حرص درار دیگ دلم میخاد بزنم زیر زندگی و دوست داشتن شوهرم وبگم تو باش و شریکت انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
janjan_janjan عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 4209 ینی بشدت حرص درار دیگ دلم میخاد بزنم زیر زندگی و دوست داشتن شوهرم وبگم تو باش و شریکت قبل ازدواج خبر داشتی ؟
۹۸hastiii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 1128 قبل ازدواج خبر داشتی ؟ ن اینجوریشو خبرنداشتم بعدم روحمم خبرنداشت شراکت ایقد مسخرس انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
janjan_janjan عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 4209 ن اینجوریشو خبرنداشتم بعدم روحمم خبرنداشت شراکت ایقد مسخرس شغل رو ک پرسیدی نگفتن شریکن ؟ راستش منم تجربه و تنفرم رو بخاطر پدرم دارم . با یه نفر شریکی ماشین سنگین خرید ب خاک سیاه نشستیم و اینکه من مجردم معیار اولم واسه ازدواج شغل ثابته و خیلی واسم مهمه