2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

191 بازدید | 32 پست

بعد ده ماه که از ازدواجمون میگذره رفتیم دکتر گفت نه من مشکل دارم نه شوهرم ۱۲ پریودم بود سونوی واژینال کرد گفت یه فولیکول غالب تو تخمدان راست داری ۱۶میلی هست و خوبه اقدام کن نتیجه میگیری روز۱۴ و ۱۵ اقدام کردم میگم سونو واژینال مسدود بودن لوله رو هم نشدن میده شکم الان به این میره دیگه 😞

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتا هیچ مشکلیم نیست ولی باردار نمیشی میدونی علتش چیه چون اسپرم و تخمک بهم نمیرسن عزیزم شما روز دقیق تخمک گزایتو با سونو پیدا کن بعد اقدام کن

پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤ من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡

برو سونو رنگی رحم بده 

من لوله هام بسته بودن یکیش فقط باز شد

تنبلی تخمدانم داشتم امپول زدم

تخمک گذاری هم رابطه برقرار کردم الان الهی صد مرتبه شکر ک بی بی زدم همین امشب بعد ۱ سال منتظر بودن مثبت شد 

انشالله توام بعد انجام این کارا حل میشه نی نی کوچولوتو باردار میشی

خدایا شکرت معجزت تمام زندگی منه🥰🙏 مامان لیانا🍃✨
چسپندگی رو عکس رنگی نشون میده من شنیدم درد داره حاضر نیستم برم

واژینال نشون نمیده پس علایم داره ؟؟؟

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
برو سونو رنگی رحم بده  من لوله هام بسته بودن یکیش فقط باز شد تنبلی تخمدانم داشتم امپول زدم ت ...

مبارکت باشه عزیزم 

من دقیقا یه روز قبل تخمک گذاری رابطه داشتم موندم چرا نگرفته؟ 

بعضی وقتام اسپرم ممکنه مشکل داشته باشه در حین حرکت از بین بره تا یک سال اقدام بی نتیجه کاملا نرماله

پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤ من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡
بعضی وقتا هیچ مشکلیم نیست ولی باردار نمیشی میدونی علتش چیه چون اسپرم و تخمک بهم نمیرسن عزیزم شما روز ...

دکتر گفت ۱۴ یا ۱۵ تخمک گذاریه حتما رابطه داشته باش نمیدونم که

واژینال نشون نمیده پس علایم داره ؟؟؟

نه نشون نمیده ی کوچولو هم درد داره یچیز مایع مانند واردت میکنن مثل عکس رادیولوژی میگیرن اونه ک جواب میده

من ۱سال الاف این بودم اگه میدونسم زودتر میرفتم

بسته شدن لوله یا چسبندگی از عفونته 

لباس زیرتو روزانه حتما عوض کن 

خدایا شکرت معجزت تمام زندگی منه🥰🙏 مامان لیانا🍃✨