2777
2789
عنوان

ساب

835 بازدید | 13 پست

سلام گلا کیا ازساب استفاده کردن ونتیجه گرفتن برای رسیدن به آرزو نه تغییرچشم وابرو

پ.ن.دوستان که نمیدونن ساب چیه یه آهنگه که صدای مخفی داره باولوم بسیارپایین که پیغامای مخفیش شنیده نمیشه وفقط ناخودآگاه متوجه اش میشه برای تغییررفتارورسیدن به خواسته وتغییرچهره استفاده میکنن

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

اگه توش از کلمه ریمن گفته شده گوش نده شیطانیه...ولی اکثرا نتیجه میگیرن..من بعد کلی تحقیق فهمیدم ک شی ...

چطور باید شیطانی باشه

فقط رو ناخوداگاه تاثیر میزاره چطور ممکنه شیطانی باشه

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور باید شیطانی باشه فقط رو ناخوداگاه تاثیر میزاره چطور ممکنه شیطانی باشه

میگن کلماتی ک توش بکار رفته مث rain manو چنتا دیگه هم بود بین شیطان پرستان وجود داره و منظور اونه 

❄️🌬
میگن کلماتی ک توش بکار رفته مث rain manو چنتا دیگه هم بود بین شیطان پرستان وجود داره و منظور اونه&nb ...

🤷🏼‍♀️

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
چطور باید شیطانی باشه فقط رو ناخوداگاه تاثیر میزاره چطور ممکنه شیطانی باشه

من چیزایی ک شنیدمو و دیدمو گفتم ولی باورم خیلی مهمه...اما نتیجه هم گرفتم ولی چون برام ثابت شده دیگ گوش نمیدم

❄️🌬
من چیزایی ک شنیدمو و دیدمو گفتم ولی باورم خیلی مهمه...اما نتیجه هم گرفتم ولی چون برام ثابت شده دیگ گ ...

راجب چی نتیجه گرفتین شما

زیبایی چهره و جوش و رنگ چشم...ولی رنگ چشمو یکماه فقط گوش دادم چشمام مشکی بود الان قهوه ایه و دیگه گو ...

چ جالب

ازکجا ساب تهیه میکردی چه کانالی 

از یه جا خریدم بقیه هم از یه کانالی توی تلگرام بود majik subliminal...خودتم میتونی دانلود کنی ولی من موقع دانلود نظرارو میخوندم بعد دانلود میکردم 

❄️🌬