2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط دعاکن امتحانمو قبول بشم. و شرایط مالی و ... برا رفتنم فراهم باشه. سمیرا

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
یکشنبه وفات مادرحضرت ابوالفضل هست، سفره صلوات بردارید، من هرروز ۵۰۰ صلوات میفرستم مطمئنم کمکم میکنند ...

عزیزم من کسی رو ندارم به نظرتون تنها خودم بشینم بخونم جواب میدهد🥺

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
ختم دعای مقاتل شنیدم مجربه ولی یادم نیس چه جوریه پیج ختم استجابت تو اینستا فالو کن اونجا نوشته خی ...

ممنونم 🙏

فقط دعاکن امتحانمو قبول بشم. و شرایط مالی و ... برا رفتنم فراهم باشه. سمیرا

اگر بعد یه سال تا آخر این ماه این زمین فروش بره قسم میخورم هرروز به نیابت شما تا چهل روز یک حمد میخونم برای مشکلتون قسم میخورم ♥️

ختم دعای مقاتل شنیدم مجربه ولی یادم نیس چه جوریه پیج ختم استجابت تو اینستا فالو کن اونجا نوشته خی ...

از کاربران اینجا خوندم که دعای مقاتل ابن سلیمان رو صد بار باید بخونیم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

برای حاجت روا شدن، صلوات زیاد به حضرت زینب هدیه کنید!

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7748610

هرکی حاجت داره و دنبال مغفرت و رحمت و اجابت خداست بیاد.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7673836

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

من اگه درست یادم باشه میگفتن صوتشو باید هفت شنبه پخش کنی

منم اگه درست یادم باشه باید صد بار در یک روز بخونیم.

اگر بعد یه سال تا آخر این ماه این زمین فروش بره قسم میخورم هرروز به نیابت شما تا چهل روز یک حمد میخو ...

ان شالله. 

فقط اگه فروختی برو ایات قران رو دربیار. خدایی نکرده زیر پای کسی نمونه.  البته باز از کسی که داناتره بپرس. من دلم یه جوری میشه دعا تو اون زمین بمونه بلاخره ایات قران هس 

ما هرچی تو زندگیمون داریم از همین قران و اهل بیته. 😔

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
2790
2778
2791
2779
2792