2777
2789
عنوان

سرکار رفتن و فقط نوشتن ؟؟؟؟

204 بازدید | 16 پست

دوستان من جایی رفتم سرکار که کارشون فقط نوشتن وسایل استاندارد شده ازمایشگاه هست .... 8 تا 2 و فقط نوشتن با حقوق اداره کار وبیمه ...شما بودین میرفتین ؟؟؟ سیستمی نیست یعنی دو نفر دیگه هستند ...من ارشد دارم و ب پولش نیاز دارم ولی خیلی حرص میخورم سراین قضیه 

برو

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی خیال.آدم وقتی به پول نیاز داره کار میکنه.

خوب یعنی سمتش مهم نیست ؟؟؟که ادم چیزی یاد بگیره مثلا اکسل و ورد واینا درکار نیست فقط بنویسیم و حقوق بگیریم کمی مرددم از یه طرفم کار نیست 

غصه میخورم سراینکخ کارم سیستمی نیست .... ب نطرت مهمه ؟؟؟

بااین وضع بیکاری نه حالا یمدت بمون احتمال زیاد سیستمیش میکنن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خودمم میگم خیلی گشتم شش ماه ک اینو پیدا کردم ....لااقل کمی مشکلاتم حل بشه 

خب دیگه همون بیمه کلی ارزش داره کار کجا بود الان اخه

خب دیگه همون بیمه کلی ارزش داره کار کجا بود الان اخه

ممنون از پاسخگوییت عزیزم.. بااینکه نیاز ب کار دارم ولی سر نوشتنش خیلی حرص میخورم گفتم ببینم خیلی ارزش داره بهش فکر کنم برم نرم 

ممنون از پاسخگوییت عزیزم.. بااینکه نیاز ب کار دارم ولی سر نوشتنش خیلی حرص میخورم گفتم ببینم خیلی ارز ...

برو عزیزم بهشم فکر نکن یهو دیدی یجا بهترم پیدا شد رفتی اونجا