2777
2789
عنوان

قرص کافعین

37 بازدید | 6 پست

سلامممممم

من میخوام مکمل بگیرم وبخورم

قرص کافعین معرفی شده یهم

اگر کسی استفاده میکنه میشه مارکشو واپراتشو بگه

تعداد رای : 0
نظرسنجی
اره
0
0%
نه
0
0%

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

کافئین؟ برای چی؟  قرص کافئین ضربان می‌بره بالا، بیخوابی میاره، برای سردرد من دیدم تجویز میشه&n ...

نه این مکمل غذایی هست و به بهبود خستگی  وتمرکز کمک میکنه

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه این مکمل غذایی هست و به بهبود خستگی  وتمرکز کمک میکنه

خب این همونه که من گفتم، این کارایی که گفتید رو می‌کنه اما در کنارش من دیدم که بعضیا ضربان قلبشون می‌ره بالا یا تپش قلب میگیرن، مقدار کافئینش زیاده و به همه نمیسازه 

کمبود ویتامین یا فقر آهن ممکنه داشته باشی اگه خسته ای همیشه 

در ضمن خود قهوه رو هم بخوری همون تأثیر رو داره ولی ملایم تر، اثرات جانبی هم به اون شکل ندارن مثل قرصش

خب این همونه که من گفتم، این کارایی که گفتید رو می‌کنه اما در کنارش من دیدم که بعضیا ضربان قلبشون می ...

نمیدونم والا

یکی پیشنهادش کرد حودش خیلی راضی بود

قهوه بهم نمیشازه

کمبود اهن هم ندارم

برای افزایش تمرکز وخسته نشدن طی روز میخوام

خب کافئین همون قهوه اس دیگه

میدونم