2777
2789

مثل احمق ها رفتم دوباره خوندم 

واقعا چقدر خودم آروم جوابش رو دادم چقدر توهین کرده دوباره خوندم برگام بیشتر ریخت😂😂😂

همسرم میگه چرا عصبی شدی میگم تو نی نی سایت با یکی حرفم شد میگه به درک بابا اعصابت رو واسه چی خورد می‌کنی گفتم آخه هر چی دلش میخواست گفت بعد چند تاش رو گفتم گفت اونجا مدیری چیزی نداره گفتم چرا داره باید ببینم چیکار می‌کنه 

مثل احمق ها رفتم دوباره خوندم  واقعا چقدر خودم آروم جوابش رو دادم چقدر توهین کرده دوباره خوندم ...

😂😂😂😂👌🏻منم چند وقته پیش با یکی تو چت دعوام شد ولی من خیلی اروم جوابشو دادم الان بعضی وقتا میرم دوباره ویس و پساماشو میخونم عصابم میریزه بهم کدچرا چیزی نگفتم بش☹️

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ...🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂👌🏻منم چند وقته پیش با یکی تو چت دعوام شد ولی من خیلی اروم جوابشو دادم الان بعضی وقتا میرم ...

دقیقا الان حالم بیشتر بد چرا جوابش رو ندادم هی اومدم از خودم دفاع کردم باید عین خودش میزدم تو مسخره کردنش 

گیر میدادم به تاپیک هاش 

چه جوری میشه فهمید  بزنیم رو اسمش تاپیک هاش نمیاد ؟؟!

اره میزنه دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمیباشد

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

@نی_نی_یار_شب  نی نی یار خیلی وقته یه بند کاربرا دارن تگتون میکنن چرا پاسخگو نیستید

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
دقیقا الان حالم بیشتر بد چرا جوابش رو ندادم هی اومدم از خودم دفاع کردم باید عین خودش میزدم تو مسخره ...

مهم نیس ولش اون اصلا در حده ما نیست که باهاش همصحبت بشیم

هرچند که دیر دیگه واسه جواب دادن بهش چیزی که مهمه الان اینه ک

خود واقعیشو نشون داده واسه کاربرا و فاقد اهمیته🥰

مهم نیس ولش اون اصلا در حده ما نیست که باهاش همصحبت بشیم هرچند که دیر دیگه واسه جواب دادن بهش چیزی ...

فقط بیچاره بچه ای که این داره بزرگ‌ می‌کنه چی میخواد بشه 

فکر کن آدمی که نازایی یه نفر رو بیاد بزنه تو سرش چیزی که دست خودش نبوده چقدر می‌تونه آدم حقیری باشه خدا به چه آدم هایی بچه میده جالبه آدم مذهبی هم هست از دل شکستن من نمیترسی نگران نیستی من یه آه بکشم دختر خودت نازا بشه 

واقعا واگذارش میکنم به خدا ایشالله هر چی که امشب به من گفت دونه به دونه سر دخترش بیاد 

هیچ وقت تو زندگیم کسی رو نفرین نکرده بودم ولی از ته دلم میخواد اولین دردی که به بچه اش میده نازایی باشه تا بفهمه دل شکستن یعنی چی 

@نی_نی_یار_شب     الان وظیفه شما چیه چندساعت تگ میکنیم اصلا رسیدگی نمی‌کنید

نی نی یار شب ۱۱ ب بعد میاد 

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن
فقط بیچاره بچه ای که این داره بزرگ‌ می‌کنه چی میخواد بشه  فکر کن آدمی که نازایی یه نفر رو بیاد ...

اره منم بهم برخورد همچین حرفی زد چه برسه به شما عزیزم 

این جور مشکلات واقعا اگه پزشک باشه میدونه یه سریش بخاطر ژن و محیطه  تو بدن اتفاق میوفته دست خود ادم که نیست که بیاد تازه تو سر طرف بزنه بگه تو نازایی 

میگم که واقعا براش متاسفم 

شما هم اصلا بهش فکر نکن 

مهم نیست بیخیالش

@نی_نی_یار_شب  نی نی یار الان تو یه تاپیک دیدم انلاینید ولی نمیدونم چرا بچه های این تاپیک ده بار بیشتر تگتون کردن ولی نمیاین به طرز برخورد اون کاربر رسیدگی کنید!!!!

@نی_نی_یار_شب    نی نی یار الان تو یه تاپیک دیدم انلاینید ولی نمیدونم چرا بچه های این تا ...

نی نی یار هم فقط رفت تو تاپیکش نوشت بحث نکنید همین 

ولی عیبی نداره خدا هست اون هم بچه دار

اگه ده نفر برای کاربریش گزارش بزنن میترکه کاربریش

واسه چندتا تاپبک باید گزارش زد تا طرف بترکه؟

چه ادم بی ادب و عقده ایه 

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚