2777
2789
اسی اصلا حرف بدی نزد اول طراوت شروع کرد انقدر حرف های بد زد اسی هم جوابشو داد

والا من چیزی نگفتم گفتم مگه مامانت متخصص اطفال نبود خوب خودش برای خودش سونو می‌نوشت یهو شروع کرد 

من چیزی بهش نگفتم 

الان هم ببین دوباره اومده به من چی میگه 

وای وای آتیش گرفتم 😁😁😁

من خوندم که چیا گفت 

به هیچ جات نباشه 

چیزی که زیاده آدمه بیکار و علاف و از بس بیکاری زده به سرشا  میاد این حرفا رو میزنه

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ...🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من چیزی نگفتم گفتم مگه مامانت متخصص اطفال نبود خوب خودش برای خودش سونو می‌نوشت یهو شروع کرد&nbs ...

اخه امضاشو نگاه چی نوشته کاملا مشخصه بلوف زده دکتر نیست میترسه کاربرا ازش سوال پزشکی بپرسن نتونه جواب بده دستش رو شه

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

من بهش گفتم مامانت که متخصص می‌رفت خودش برای خودش سونو می‌نوشت چرا رفته بیمارستان و درگیر سونو تو شهر شده 

پست بعدیش رو ببینید به من گفته تو مشکلات روانی و عاطفی داری 😁😁

بعد هم که آخرش گفته پیرزنی 

پیرزن که فحش نیست 

ولی ۳۶ سالگی فکر نکنم کسی پیرزن شده باشه نمیدونم 

اصلا به فرض من پیرزن حداقل حرمت پیرزن بودنم رو نگه میداشتی ما به پیرزن هامون هر چی هم مشکلات داشته باشن بی احترامی نمی کنیم 😁

من بهش گفتم مامانت که متخصص می‌رفت خودش برای خودش سونو می‌نوشت چرا رفته بیمارستان و درگیر سونو تو شه ...

اون خودش مشکل روانی داره ها😂😂😂اصلا از طرز صحبت کردنش مشخصه

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ...🪐
ببین  چند بار گفتم  تو واقعا عقده ای شدی  بخت بد ...کتک...کار زیاد ...مشکلات نابار ...

خانم دکتر من تو تاپیکت بودم شما متاسفانه قفل کردی تاپیک هات رو 

من فرار نکردم بیام تاپیک بزنم برات قفل کردی نه اون تاپیک رو کل تاپیک هات رو 😁😁😁مجبورم کردی میفهمی مجبور 

خانم دکتر من تو تاپیکت بودم شما متاسفانه قفل کردی تاپیک هات رو  من فرار نکردم بیام تاپیک بزنم ...

اگه ترکید به منم خبر بده شب راحت بخوابم 😂

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘