2777
2789
عنوان

امپول🥺

129 بازدید | 10 پست

اگه امپول تخمک گذاری رو روز ۱۳یا۱۲عادت نزنم مشکلی داره روز۱۴بزنم اخه دکترم گف سیزده یا چهارده بیا الان تقویم زدم جمعه تعطیله مطب شنبه هم نیس یک شنبه میاد چیکار کنم؟؟

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍

جای دیگه برو سونو. 

باید حتما اندازه فولیکول رو بدونی که امپول بزنی. 

نتیجه سونو خیلی مهمه 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای دیگه برو سونو.  باید حتما اندازه فولیکول رو بدونی که امپول بزنی.  نتیجه سونو خیلی مه ...

سونو هست عزیزم دکترم نیس

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍
سونو هست عزیزم دکترم نیس

خب نباشه. من که خودم با توجه به نتیجه سونو میزنم. سایزشو بدونی حله. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام شما از حضرت ابوالفضل حاجت گرفتید؟

چطور عزیزم؟ 

من متوسل شدم به ایشون... ولی اصلاتوخوابم نمیان... خیلی ناراحتم کردن..

میخواستم بدونم شما چون تاپیک های مذهبی میزنید، اگه حاجت گرفتید بگیدچطوری حاجت گرفتید؟

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...
میخواستم بدونم شما چون تاپیک های مذهبی میزنید، اگه حاجت گرفتید بگیدچطوری حاجت گرفتید؟

یکشنبه وفات مادرشونه بهشون متوسل بشید. 

ان شاءالله حاجت روا بشید. 

صلوات نذر مادرشون کنید.