2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

151 بازدید | 15 پست

سلام خوب هستین خانوما واسه باز شدن بخت چه دعای ذکری بلدین زود جواب بده 

نیاین بگین ازدواج بده و ما که کردیم کجا رو گرفتیم خانم محترمی که میخوای اینو بگی اگه ناراضی  هستی طلاق بگیر و اینم به دیگران نگو

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله سوره احزاب خوبه

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
برای باز شدن بخت رو نمی‌دونم اما من ۷ روز و هر روز ۷۰ تا حمد خوندم حاجتمو گرفتم

ای جانم تورو خدا با دلپاکت برام دعا کن عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا 😭یه هفته روزی۷۰ تا؟؟؟

به توصیه ایت الله بهجت نماز جعفر طیار رو باید هر روز بخونی تا نتیجه بگیری . با ترک کامل گناه و انجام ...

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل 

ممنون بابت دعای قشنگت عزیزم. ان شاالله که شما هم ی بخت خوب نصیبت بشه

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
ممنون بابت دعای قشنگت عزیزم. ان شاالله که شما هم ی بخت خوب نصیبت بشه

فداتبه تموم آرزوهات برسی 

ای جانم تورو خدا با دلپاکت برام دعا کن عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا 😭یه هفته روزی۷۰ تا؟؟؟

عزیزم حتما انشالله به زودی بهترین آدم سر راهت قرار بگیره و عروس بشی🥰🥰 بله 

کتاب ها برای من راه حل های جادویی برای از یاد بردن غم هام هستن 💫📚
هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل 

یه خانمی هم گفته بود ختم یک هفته ای قران هدیه به خانوم فاطمه زهرا خیلی جواب میده ، گفته بود به هرکسی گفتم انجام داده بختش باز شده . من خودم انجام ندادم نمیدونم چقدر صحت داره . التماس دعا 🌺🙏

عزیزم حتما انشالله به زودی بهترین آدم سر راهت قرار بگیره و عروس بشی🥰🥰 بله 

یه خانمی هم گفته بود ختم یک هفته ای قران هدیه به خانوم فاطمه زهرا خیلی جواب میده ، گفته بود به هرکسی ...

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل انجام میدم حتما 😘

واسه منم دعا کن به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا