2777
2789
عنوان

شوهرم شمارمو بلاک کرده😐

1071 بازدید | 60 پست

راستش ما تازه بچمون بدنیا اومده الان ۱۱ روزس ، روز ۸ ام بچمون ،بحث سر هدیه ها شده بود ک برای بچه اوردن من گفتم بیا بریم یه طلای مستعمل بگیریم که بمونه برای بچه اون میگفت نه تو حساب به اسم خودش باشه من گفتم طلا بهتر سود میکنه تا تو بانک

گفتم همون پول عروسی ک تو بانک بود بسه این برای بچه میمونه اما اون گفت ن گفتم پس تمام هدیه هایی ک برای بچه دست تو دادن رو هم بریزی داخل حساب ( اخه عموش اینا پول دادن بهش اما اصلا پیشم حرفی نزده ) گفت بله ک میریزم مگه من خرج خودم میکنم گفتم پس چی 😐😂(ب شوخی) اما بهش برخورده بود 

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️

برای این بلاکت کرده ؟

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش دیدم گفتم عزیز چی شده ؟! ناراحتی ؟! بعدش فهمیدم بخاطر این حرفم بوده گفت فقط ساکت باش منم بچه رو برداشتم و درگیر اون شدم و فقط بهش گفتم میشه بطری ابو بدی چشماشو تمیز کنم بد نگام کرد و گفت یه وقت خودتو تکون ندی ! منم بهم برخورد و با بچم رفتم تو اتاق و گریه کردم

بعدش دیدم گفتم عزیز چی شده ؟! ناراحتی ؟! بعدش فهمیدم بخاطر این حرفم بوده گفت فقط ساکت باش منم بچه رو ...

گریه دیگه چرا 😐

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

شبش قهر بودم باهاش و حرفی نمیزدم اونم چیزی نگف فرداشم برگشت شهر (خونه خودمون) دیروز باهاش حرف زدم عادی بود اما امروز دیدم هر چی زنگ میزنم رد میشه فهمیدم بلاک کرده

گریه دیگه چرا 😐

من بخاطر بخیه هام خیلی اذییتم و اون موقع درد داشتم خب داشتم شیر میدادم بهش و نتونستم پاشم بعد ازش خواستم اونقدر بد نگام کرد گریم گرفت البته اروم بود گریه کردنم

من و شوهرمم همه جا همو بلاک کردیم فقط خطمو بلاک نکرده ولی من خطشم بلاک کردم😐

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔