2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 33 پست
خونم همیشه آیینست  غذا سر وقت خیلیم‌به خودم میرسم دوش روزانه ارایش ملایم ادکلن عطر  ...

چیجوری میتونی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم نمیدونم چمه چند وقته که افسردگی گرفتم حوصله ی هیچی ندارم به زور کارامو میکنم یه بچه دو ساله دارم ...

من افسرده نیستم ی کم  با همسرمم مشکل دارم  دیگه کلا حال ندرم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

کاری نداره که اخه یکم اراده کن ببین چقدر زندگیت بهتر میشه 

برنامه ریزیت  میگی 

من افسرده نیستم ی کم  با همسرمم مشکل دارم  دیگه کلا حال ندرم

خوب همین شوهرا آدمو افسرده میکنن

خودشون شاد و شنگول بعد میان یه حرفایی بهت میگن یا یه کارایی میکنن حالتو میگیرن بعد میگن تو افسرده‌ای و همیشه بیحالی

من که تا یک تکون میخورم انگار کوه کندم خسته میشم 

خوب همین شوهرا آدمو افسرده میکنن خودشون شاد و شنگول بعد میان یه حرفایی بهت میگن یا یه کارایی میکنن ...

اره منم

من بچه ام همش میریزه  یک سال ونیمشه  مهمونخونس چند روز

دختر منم همینه ولی الان چون بزرگ شده به خودشم کار میدم انجام بده بیشتر سرصبحا بلند میشم کارامو میکنم اگه خواب بمونم مثل امروز تا بلندبشم تندتند جمع و جور میکنم همه چیزو...ظرفارو همه چیزو جمع کردم دو تا بشقاب خورشت خوری گذاشتم و یه میوه خوری که دبگه ظرف اضافه نیارم خودم با شوهرم تو یه بشقاب میخورم دخترمم ظرف میوه خوری اون خورشت خوری رم گذاشتم واسه بشقاب اضافه بقیه هرچی ظرف بوده از دست همه قایمشون کردم اگه جاشونو بفهمن یکی یکی برمیدارن اسباب بازیای دخترمم از جهاز خودم خداشاهده بیشتر اسباب بازی داره همه رو جمع کردم اندازه یه نصف سبد براش گذاشتم و کتاباش مدادرنگیاشم نصفشونو گذاشتم حتی پتوهاو بالشتارم همینجور لباسارم دقیقا همین مدلی لباسایی که بیشتر میپوشیم دم دست گذاشتم تا استفاده کنیم بعد که دبگه استفاده شون نکردیم با اون لباسایی که قایم کردم عوض میکنم

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...
باشه گلم

من مژه و ناخت کاشت دارم اما وزنم بالاس  رژیم گرفتم از همینغاری دایت هنوز نفرستاده  ولی کمدم ریختم بیرون از بس بی حال بودم شوهرم گف بریم جدید بخر هنوز نگرفتم هیچی  ولی در کل  روتینمم سه ماه رعایت نکردم  

ببین عزیز دلم من صبح که بلند میشدم به خودم میرسم موهامو مرتب میکنم یه ارایش ملایم میکنم

ناهار اماده میکنم تا ۱ یا ۲ امادست

بعدم خونرو تمیز میکنم جارو برقی دستمال کشیدن و ظرف شستن

یکم استراحت میکنم 

ساعت ۶ عصر هم شامو‌اماده میکنم تا ۸ اینا 

خونه هم که تمیزه...

تو این فاصله میرم‌یه دوش میگیرم و بازم به خودم میرسم موهامو مرتب میکنم لباس تمیز عطر اسپری و ...

همین

❤🌹

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد...💜🖇

دختر منم همینه ولی الان چون بزرگ شده به خودشم کار میدم انجام بده بیشتر سرصبحا بلند میشم کارامو میکنم ...

چ روش جالبی داشتی مرسی گلی

ببین عزیز دلم من صبح که بلند میشدم به خودم میرسم موهامو مرتب میکنم یه ارایش ملایم میکنم ناهار اماده ...

خب من هی تمیز میکنم هی بچه ام میریزه از این ور کوچیکه متوجه هم نیس بعد عصرا سرکارم تو خونه البته

من مژه و ناخت کاشت دارم اما وزنم بالاس  رژیم گرفتم از همینغاری دایت هنوز نفرستاده  ولی کمد ...

کم خونی نداری؟

روزی یدونه فیفول بخور

سرحال میای

مژم نکاری بهتره مژه هات نفس نمیکشه میریزه

ناخنم که سخته کار کردن باهاش

برای لاغری روزی دو لیوان چای زنجبیل بخور بطور محسوسی لاغر میشس

خب من هی تمیز میکنم هی بچه ام میریزه از این ور کوچیکه متوجه هم نیس بعد عصرا سرکارم تو خونه البته

اسباب بازیارو بردار 

دکورای ریزم بردار 

تمیز میمونه