2777
2789
عنوان

متاهلا

259 بازدید | 33 پست

چیجور ب خودتون میرسید من الان لانگ تنمه و ساپورت حال ندارم برم حموم ظرف نشسته دارم مهمون دارم چند روز چیکار کنم ینقدر له نباشم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

صبحا زود پاشو

آرزوم اینه انقدر نقاشی بکشم که دیگه دیوار های خونمون جا برای تابلو نداشته باشه، انقدری بکشم که وقتی کسی میاد خونمون حس کنه اومده نمایشگاه نقاشی...💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخ دقیقا حس الان من ولی من چون ساعت پنج صب یکی اومد بیدارمون کرد الان انقد بی حالم ولی یه قهوه بخور قشنگ شارژ میشی یا بلندشو به زور یکم تحرک داشته باش قشنگ سرحال میشی من الان پتوها وسط خونه س سفره وسط خونه پهنه دخترمم کلی خوراکی ریخته من حسم نمیاد بلندشم فیلمی ام تلویزیون نداره حالم عوض شه

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...

خونم همیشه آیینست 

غذا سر وقت

خیلیم‌به خودم میرسم

دوش روزانه

ارایش ملایم

ادکلن عطر 

لباسای تمیز و زیبا

موهای مرتب

روتین پوستی و بهداشتی 

🥰خیلی از خودم راضیم ❤🌹

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد...💜🖇

برو تراشکاری بده تنگ کنن😁

خب الان روحیه میخوای، پاشو خب

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

خونه منو بیای ببینی ب خودت امیدوار میشی عزیزم نگران نباش ماام عین خودت چیزیم😐😂😂😂

بچه امم کوچیکه وقت نمیذاره برام سرکار هستم بعدبعضیامیبنم موی اتوزدهارایش و فلان تازه اونسری زلزله شد یهویی ریختن بیرون دیدم چ همه شیکن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

صبحا زود پاشو

شبا تا صبح بیدارم شیر میدم بچه  سرم درد میکنه صبح میخوابم تا یازده

بچه امم کوچیکه وقت نمیذاره برام سرکار هستم بعدبعضیامیبنم موی اتوزدهارایش و فلان تازه اونسری زلزله شد ...

عه خب پس منو توییم فقط😂😂منم بچه کوچیک دارم 

عیبی نداره بالاخره ماام میتونیم 😎😂

مامان دوتا شیطون بلا😍
اخ دقیقا حس الان من ولی من چون ساعت پنج صب یکی اومد بیدارمون کرد الان انقد بی حالم ولی یه قهوه بخور ...

من بچه ام همش میریزه  یک سال ونیمشه  مهمونخونس چند روز 

خونم همیشه آیینست  غذا سر وقت خیلیم‌به خودم میرسم دوش روزانه ارایش ملایم ادکلن عطر  ...

بچه هم داری؟؟

برو تراشکاری بده تنگ کنن😁 خب الان روحیه میخوای، پاشو خب

واییی اره نیاز دارم

عه خب پس منو توییم فقط😂😂منم بچه کوچیک دارم  عیبی نداره بالاخره ماام میتونیم 😎😂

ب خدا؟انرژی ندرم هیچ