مشتی هستی ملوان کشتی هستی پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنممن خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
فلوکستین می گن پس از چند دوره مصرف ادم تاثیرشو می بینه
مثلا من قراره الان حالم خوب بشه اگر بخوام تحمل کنم بعدم حالم خوب بشه بدرد نمی خوره که
تا وقتی ادم نتونه زندگی بدونه استرس و با ارامش و بدونه هیاهو برای خودش درست نکنه
هیچ دارویی نمی تونه کمک بکنه
مشتی هستی ملوان کشتی هستی پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنممن خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
میشه لطفا جواب بدین فلوکستین بعدازچندروزاثرمیکنه امروز دومین روزه که دارم میخورم ولی هنوز اثرنکردن
فلوکستین بعد از حدود دو هفته از شروع اثر مثبت خودش رو آرام ارام نشون میده و هر وقت قطع هم میکنید بعد از حدود دو هفته اثر منفی رو نشون میده میتونم بپرسم برای چی میخورید؟
اسمم محمد ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
برای استرس ووسواس دکتررفتم بهم داد پروپرانولم داد ولی نمیخام بخورم
فلوکستین موجب آرامش مغز و بی خیالی میشه و قرص بسیار خوبیه که در بسیاری از کشورها مصرف میشه دو هفته مصرف کنید اثرش رو میزاره هر چند عوارض خودش رو هم داره
اسمم محمد ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم