2777
2789
عنوان

اسباب کشی

176 بازدید | 10 پست

دارم وسایلمو جمع میکنم که برم تهران الان یه کیف پیدا کردم‌ از ترکیه خریده بودم و فکر میکردم همونجا جا گذاشتم بعد چندماه الان پیداش کردم

فقط این نیست تولدم دوستم برام کفش خریده بود فکر میکردم از جعبه دراوردمش الان جعبشو باز کردم دیدم هنوز اونجاست الان عکس اونم میزارم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که ترکیه رفتی😊

ومارو مطلع میکنی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
مرسی که ترکیه رفتی😊

طرز فکرتو عوض کن عزیزم

شاید بخاطر مریضی یکی رفته باشم دلت میخواد جای من باشی؟ 

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
چقدر خونت شلوغ بوده كه كيف و كفش رو گم كرده بودي     مگه از تركيه برگشتني چمدونهات ...

تنها نرفته بودم خونه من همیشه شلوغه هرکی میاد مهمونی اول تمیز میکنه یکی جابجا کرد دیگه این وسط

الان ۳/۴ روزه با شوهرم و خواهرش و خواهرزاده خودم خونه منیم

خودت دیگه ببین چه خبره اینجا