2777
2789
من 

تروخدا کمکم کن. من یازده روزه پریود نشدم سه بار آزمایش دادم منفی بود رفتم سونو این کورپوس رو داشتم دارم میمیرررررررررم از استرس بچه کوچیک دارم بچه نمیخام. چرا همه جا نوشته مال بارذاریه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن برا سایز فولی رفتم تخمکم آزاد شده بود

انگار این کورپوس جایگاه تخمک بود چون سایز تقریبی فولی رو از رو همین برام زده 

حالا بارداری یا نه رو نمیدونم ولی اگه نباشی این خودش از بین میره

ن برا سایز فولی رفتم تخمکم آزاد شده بود انگار این کورپوس جایگاه تخمک بود چون سایز تقریبی فولی رو از ...

ینی ربطی ب بارداری نداره؟ دارم دیوونه میشم چرا پریود نمیشم من بچه نمیخام. هرجا میخونم باردارا اینو داشتن

ینی ربطی ب بارداری نداره؟ دارم دیوونه میشم چرا پریود نمیشم من بچه نمیخام. هرجا میخونم باردارا اینو د ...

ببین این هم تو باردارا هست هم تو اونا ک باردار نیستن

فرقش اینه ک اگه باردار باشی میمونه و برا رشد جنین  خاصیت داره ولی اگه باردار نباشی خود ب خود از بین میره 

سونو کی انجام دادی چیزی نگفت؟

ببین این هم تو باردارا هست هم تو اونا ک باردار نیستن فرقش اینه ک اگه باردار باشی میمونه و برا رشد ج ...

نه فقط گفت این کیستو دارب گفتم چیزی از حاملگی میبینی گفت نه دکترم گفت حامله نیستی ضخامت رحمت کمه قرص بهم داد.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز