2777
2789
عنوان

متاهل ها بیان🤗🤗🤗

1011 بازدید | 80 پست

دخترا ایده جذاب بودن واسه آقاتون رو باهم در میون بزارین😍😍😍😍

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فقط بهش رو نده خودش  یه دنیا‌جذابیتها همین زیاد بش نچسپ

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست

نگاه کن تو چشاش زل بزن بهش گردنتو کج کن پشته هم پلک بزن لبا هم غنچه 😂😂😂😂

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤

اگر دوستت داشته باشه همهههه کارات براش جذابه،ولی اگر دوستت نداشته باشه هر چی که بیشتر تلاش کنی نتیجه ی عکس میگیری

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   

من همسرم دوس داره صبحا میره سر کار تا دم در همراهیش کنم.منم با کلی شیطنت تا دم در باهاش میرم😊😊😊😊

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم

این بیشتر  مشکل روانی داره تا جذابیت داشته باشه

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️

دقیقققققققااااا

دقیقا همینه😂😂

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤

نه خدایی خیلی پر کار آمده بعضی وختا

دقیقققققققااااا

😂😂