2777
2789
عنوان

خانمای بچه دار

201 بازدید | 24 پست

چی به نی نی هاتون میدین

من دخترم زیاد تپلی نیس برعکس پسر اولم.همه گیرمیدن چرا انقدر ریزه اس.خیلی ناراحتم واسش..غذاش هم خوبه شیرمم میخوره..اما نمیدونم چرا تپلی نمیشه

لطفا بهم بگید چیکار کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گلم همه بچه ها که نباید تپل باشن، متخصص اطفال میگه اشتباه مادرا اینه که فکر میکنن بچه هاشون باید تپل باشه تا سالم باشه، ولی اینطوری نیست اگه خورد و خوراکش خوبه خوابش خوبه وزنشم نرماله بچه سالمه دیگه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

عزیزم ویتامین هایی خوب بده

شیرخشک سرلاک 

بعدش استرس ناراحتی خودت نداشته باش بچت شیرمیخورع اینا خودش بده آزمایش ببرش ببین پسرم ریزه بود بردم آزمایش مشکلی نداشت چندتا قطره ویتامین خارجی داده بود ک پسرم دهن نمیزد 

میان وعده های خامه ای بهش بذه

موز له کن با یکم شیر و خامه و کنجد و گردو مخلوط کن بده بخوره

تو غذاش همیشه روغن زیتون یا روغن دنبه بریز

سیب زمینی اب پز و تخم مرغ اب پز بهش بده

سیب زمینسشو با سس کچاپ بده تا اشتهاش باز بشه

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  

چرا علاقه داری چاق بشه؟!

سلامت بچه مهمه

اینکه رشدش روی منحنی هست یا خیر؟

اگر کمبود رشد داره

خب علتش بررسی بشه و برطرف بشه رشدش خوب میشه

مثلا عفونت ادراری میتونه رشد رو کم کنه

کم خونی؟ مشکلات تیروئیدی؟

اگر اینا رو بررسی کردی و خوبه

طبق نظر دکترش مکمل ویتامین د بده و اگر لازمه مولتی ویتامین

هله هوله بیخود نده

غذای سالم و سبزی و میوه بخوره

ایشالا سلامت باشه