2777
2789
عنوان

نظر بدهید مرسی🙏

54 بازدید | 2 پست

من تا نهم عاشق مدرسه و درس بودم ولی امسال مدرسمو عوض کردم از دوستان جدا شدم ، انسانیم از درس بدم میاد و از امتحان و مدرسه متنفرم دارم امتحانات ترم اول میدم البته نمی‌خونم ها چون واقعا روحیم داغونه کتاب باز میکنم انگار دارن جونمو میگیرن وقتی پا می‌زارم مدرسه میگم کاش ساعت زود بگذره برم خونمون.

۳ سال مونده دیپلم بگیرم فقط منتظر دیپلمم وگرنه مشکل شغل و قبولی کنکور ندارم،تو کنکور سهمیه دارم فک کنم قبول شم ، شغل هم از الان دارم فقط به دیپلمم بستگی داره.

فقط می‌خوام این ۳ سال زود بگذره واقعا مریض شدم امسال زمانم اصلاااا نمی‌گذره کاش الان دوازدهم بودم اگه کنکور قبول نمیشدمم مهم نیست فقط این سه سال تموم شه

منم درست برعکس توعم میام خونه تو مدرسه دوس دارم لحظات دیر بگزره دیر برسم خونه چون من فقط واسه مدرسه بیرون میرم بقیه مدت تو خونم با هیکسم رفتامد تداریم نه مهمونوی نه چیزی خونمون داغونه کپکو...  🥲

منم درست برعکس توعم میام خونه تو مدرسه دوس دارم لحظات دیر بگزره دیر برسم خونه چون من فقط واسه مدرسه ...

منم جایی نمی‌رم بیرون و تنهام ولی واقعا تا پارسال ۱۹/۹۷ بودم امسال به شدت بیزارم کمکم کن توروخدا امتحانمو همشو با تقلب میدم حداقل نمره پاسی بگیرم ولی ریاضی و نمی‌دونم چیکار کنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️