یه لرز خفیف به انگشتاش میده حالت تکون دادن وقتی میگیرم ادامه میدا ولی همون موقع یه صدا بیاد فورا بیدار میشه و ادامه نمیده به نظرتون خطرناک نیس چهار ماهشه
گردن گرفته اره خوبه نارس بوده، مگه خطرناکه این کارش؟
اگه گردن نداشت تکاملش مشکل داشت اره اما بچت سالمه عزیزم من نصف عمدم با بچه ها بودم احتمالا بچت هم الرژی داره هم رفلاکس . یهو معدش یکم ترش میکنه میلرزه دست یا پاش. بعد شیر حتما یه ربع رو شونه بگیر. زیر سرشم بلند بزار بچتم طاق باز نخوابون عزیزم
اگه گردن نداشت تکاملش مشکل داشت اره اما بچت سالمه عزیزم من نصف عمدم با بچه ها بودم احتمالا بچت هم ال ...
اره اگزما پوست داره شیر ضد الرژی میخوره خیلی کمم بعضی وقتا بالا میاره بعد شیر خوردن به نظر شما چون دستشو میگیرم ادامه میده مشکل نداره ولی وقتی یه صدا میاد همون موقع از خواب میپره و ادامه نمیده
اره اگزما پوست داره شیر ضد الرژی میخوره خیلی کمم بعضی وقتا بالا میاره بعد شیر خوردن به نظر شما چون د ...
نه عزیزم من خیلی با بچه های تشنجی کار کردم اون لرز فرق داره کودک بیداره تقریبا چشماش خیره میشه هوشیاری نداره صداش کنی متوجه نمیشه . بعد لرزشم که به حالت طبیعی بیاد گریه میکنه و بسیار بی حال میشه و ناتوان و میخوابه بدنش شل میشه
نه عزیزم من خیلی با بچه های تشنجی کار کردم اون لرز فرق داره کودک بیداره تقریبا چشماش خیره میشه هوشیا ...
عزیزم من زندگیم مختل شده حتی به یه دکترم گفتم اصلا گوش نداد چی میگم گفت اگه میلرزه میگیری ادامه میده بیا نوار مغز بگیر ولی دکتر خودش از تکاملش بسیار راضی بود کاش میشد فیلمشو براتون ارسال کنم حیف که اینجا نمیشه