2777
2789
عنوان

کلیپ مادرشوهر...

373 بازدید | 30 پست

اول بگم که من کلا با مادر شوهرم خوبم، هر روز زنگ میزنم بهشون، خونه ما بیان نمی‌ذارم دست به سیاه و سفید بزنن خونه ایشون هم که میریم از میوه تا شستن ظرف ها و کارهای خونه رو خودم انجام میدم هر روز به همسرم یادآوری می کنم که به مادرشون زنگ بزنن و حالش رو بپرسه اگر بینشون مشکلی پیش بیاد من پادرمیانی می‌کنم و حلش می کنن کلاً هر حرفی بهم بزنن میزارم رو حساب این که مثل مادر خودم هستن و از روی قصد و غرض حرفی نزدند ولی امروز صبح مادرشوهرم یک کلیپ برام فرستاد که توش درباره ثواب احترام به مادر شوهر و ایجاد رابطه خوب و دخالت نکردن زن تو روابط مادر و پسر بود خیلی کلیپ آموزنده‌ای بود ولی؛ توقع داشتم زیرش بنویسه مانلی جان این کلیپ رو دیدم یاد تو افتادمنویدونم توقعم بیجاست یا کم کاری مادرشوهرش بوده؟؟؟!!!

God help me to be strong enough not to lie to myself 

کلا دنبال تلافی از طرف کسی نیستم ولی دوست ندارم ارزش کارم بیاد پایین یا طرف فکر کنه کم کاری کردم و نکته ای رو بهم به طور غیر مستقیم بفهمونه

خیر عزیزم پروش کردی 

کارت درست نبود که همه کاراشو انجام میدی

سیاست باید داشته باشی

از سال ۹۸ کاربر نی نی سایت بودم البته کاربر خامووووش🤫😁سپس در مورخ ۱ مهر ۱۴۰۰ وی تصمیم گرفت کاربری خودشو بسازد با گوشی جدید😂سپس یک بی کله دیوانه باعث تعلیقیم شد😒سپس وی به نی نی یار ایمیل زده و مقداری پاچه خاری کرد تا برش گرداند😊🤣نی نی یار نیز خام حرف های وی شد و برم گرداند 🤣🤣🤣🤣ولی باز هم وی بحث سیاسی کرده و تعلیق شد و پاچه خاری برای نی نی یار دِگر جواب نمیداد😔🤣وی تصمیم گرفت با شماره خاهرش بیاید نی نی سایت 😍وی نامش هست_جنگوله فنگول_🤭بله دوستان جینگول فینگول برگشتههههه😉لطفا اگر تاپیک دعوا دیدید وی رو تگ کنید بنده گیس و گیس کشی دوست دارم🤣🤣🤣🤣 اقا من خودم کم بودم برداشتم اجیامم اوردم 😂😂@شوهر_jengolefengol و @خاهر_jengolefengol اینا با منن اوکی؟نبینم بگین بلا چششون ابروعه هااااا😎💣https://harfeto.timefriend.net/16419136005807

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو مادرشوهرم همینطوریم ی روز واسم ی متنی فرستاد که ننیدونم مادرشوهره رفت خونه عروس اولش پرتش کرد بیرونو دومی چیکارش کردو سومی اوردش پیشش و بعد نم چب شدو از هر دست بدی از همون دست پس بگیریو😂😂😂منم شاخ دراوردم کفتم شما که عزیزی😍 اما نمیدونستم چی بگم😐 ی سریم برام کلیپ جهیزیه فرستاد دیگه طاقت نیوردم گفتم به شدت بی سلیقه و زشت بود به شوهرمم گفتم اونم گف نه مادر همچین قصدس نداشته مطمعنن بعد بهش گوشزد کرد 😬

خوب میگفتی تز چه لحاظ یادمن افتادید شاید بخاطراین یادت افتاده که همه رو رعایت میکنی

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
خوب داشتی پیش میرفتیا . یهو رفتی جاده خاکی. حتما اینم به همین منظور فرستاده . فقط کپشنشو ننوشت براش. ...

اخه گاهی میگه من خیلی تو روابطمون از خودگذشتگی میکنم و شما رو تحمل میکنم درصورتیکه میتونم گولهٔ آتیش باشم زندگیتون. و خراب کنم☹️

منو مادرشوهرم همینطوریم ی روز واسم ی متنی فرستاد که ننیدونم مادرشوهره رفت خونه عروس اولش پرتش کرد بی ...

آدم رو میذارن لایه منگنه

اخه گاهی میگه من خیلی تو روابطمون از خودگذشتگی میکنم و شما رو تحمل میکنم درصورتیکه میتونم گولهٔ آتیش ...

حالش خوب نیستا . بترس ازش. و اینقد براش دولا راست نشو

رسالت من به پایان رسید...رسول دیگری در راه است
خوب میگفتی تز چه لحاظ یادمن افتادید شاید بخاطراین یادت افتاده که همه رو رعایت میکنی

ننوشته بود که یاد تو افتادم من میگم کاش زیرش می‌نوشت مانلی تو هم اخلاقت اینجوریه یا تو هم خیلی سعی می کنی که این رفتار را انجام بدی. احساس کردم همه زحمتا و تلاش هایی که می کنم رو نادیده گرفته

منم میرفتم خونه مادرشوهرم ولی نمیذاشت دست به چیزی بزنم.‌ عاشقش بودم‌ بنظر من هیچ جا مثل مادرشوهر من ...

خدا رحمتش کنه، منم فوت کنم و اقبال داشته باشم شاید مادرشوهرم اینو بگه،چون منم نمی‌ذارم دست به کاری بزنه

حالش خوب نیستا . بترس ازش. و اینقد براش دولا راست نشو

چی بگم والا، من به همه میگم فرقی با مادر خودم ندارن ولی امروز برام این کلیپ سوال شده؟؟!!! اصلا منظورش رو نفهمیدم

ننوشته بود که یاد تو افتادم من میگم کاش زیرش می‌نوشت مانلی تو هم اخلاقت اینجوریه یا تو هم خیلی سعی م ...

بیخیال  همیشه سعی کن اندازه نگه داری که تو کاراتو رفتارات اطف مکرر میشه حق مسلم 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
بیخیال  همیشه سعی کن اندازه نگه داری که تو کاراتو رفتارات اطف مکرر میشه حق مسلم

دارم خودم رو قانع میکنم که منظورش تشکر بوده، اگر هم نبوده که خدا بزرگه، ان شاءالله که کارام در راه رضای خدا باشه